ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 ) στις 8.30 μ.μ. στη Μεζεδοπωλείο «ΑΝΤΑΜΑ» στο Παλαιό Φάληρο, επί της οδού Μίνωος 16 τηλ 210-9824441 θα πραγματοποιηθεί η φετινή μας τακτική φθινοπωρινή συνάντηση της Τάξης μας (1969) , που συμπίπτει και με τα 50 χρόνια της αποφοίτησής μας . ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !

Δευτέρα, 6 Μαρτίου 2017

Μάθημα 56ο πρώτη στάση των επιμελών...

 ....η μονή ζαράκα δεύτερη το μουσείο στυμφαλίας εξαιρετικό ο δάσκαλος μας είπε αρκετά ικανοποιητικά τα πήγαμε κίτρινη κάρτα ο λάκης και ο τζοβάνι στη συνέχεια λίμνη δόξας μαγευτική και το μεσημέρι στο πνευματικό κέντρο "τρίκρηνα" όπου αναλύσαμε με μαθηματικούς όρους την τεχνική των μινύων και πως σκάβανε αρίστευσε ο νέος φέρελπις μαθητής στέλιος που ανεδείχθη σε απόστολο παύλο του δάσκαλου ! ο λάκης ιούδας και πολύ !!!
επιστροφή από το μαγευτικό κιάτο με καφέ και γαλακτομπούρεκο στο βουστάσιο ( τυχαίο;;;) όπου βγήκανε οριστικά συμπεράσματα που θα ανακοινωθούν soon οι τυχεροί επιμελείς της ημέρας elpinoras κ. σπύρος τ. λάκης χ. μήτσος α. λέων γ. george χ.κώστας σ. νίκος κ. λάκης σ.(έφαγε 2 ευρώ από τον λέων στο καφέ) ρένος α. τζοβάνι γ. ο ταλαντούχος στέλιος κ. et moi ελάμπρυναν την παρέα οι απόφοιτες της σχολής μωραϊτη μαρία αγγελική μαρία και ντίνα νάμαστε καλά να ξαναπάμε !
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου