ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 ) στις 8.30 μ.μ. στη Μεζεδοπωλείο «ΑΝΤΑΜΑ» στο Παλαιό Φάληρο, επί της οδού Μίνωος 16 τηλ 210-9824441 θα πραγματοποιηθεί η φετινή μας τακτική φθινοπωρινή συνάντηση της Τάξης μας (1969) , που συμπίπτει και με τα 50 χρόνια της αποφοίτησής μας . ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !

Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014

Καλό υπόλοιπο Καλοκαιριού !

Περιμένοντας και τις δικές σας φωτογραφίες για ανάρτηση , από τα μέρη που βρεθήκατε φέτος το Καλοκαίρι, μια πρώτη γεύση από Ανατολική Μάνη και συγκεκριμένα τον Κότρωνα.
Εάν είναι ακριβείς οι πληροφορίες μας, στην ευρύτερη περιοχή εντοπίσθηκαν οι συμμαθητές μας : Κώστας Μαντζάκος στη Πλάτσα, Σπύρος Γεωργάτσος στην Παντάνασσα, Γιάννης Μερέβης στο Μαυροβούνιο και Γιώργος Πισιμίσης στον Κότρωνα.

Φωτό 1
Η παραλία του Κότρωνα.Φωτό 2.
Απέναντι και αριστερά διακρίνεται η Λάγια. Καταγωγή του συμμαθητή μας Δημήτρη Ζεβόλη

Φωτό 3.
Μετά το μπάνιο , γεύμα κάτω από τις μουριές .

2 σχόλια:

 1. Γιώργο , εύχομαι να περνάς καλά στον Κότρωνα, να φανταστείς εκεί δούλευα σε μελέτη οδοποιίας ως φοιτητής το 1971 για την διάνοιξη του άξονα Φλομοχώρι- Λάγια - Κότρωνας, το έχω μετρήσει μέτρο-μέτρο.
  Περιττό να σου πώ πως ήταν τότε εκεί, το νερό ανύπαρκτο εντελώς αλλά η φύση ήταν παρθένα τότε αν και πιστεύω οτι ακόμη είναι εκεί.

  Καλό Καλοκαίρι
  Γιώργος Χάλαρης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αν βρεθείτε στη περιοχή, μη παραλείψετε να πάτε στην ταβέρνα της κυρά - Βούλας, στο Φλομοχώρι, για τη ξεχωριστή ομελέτα και τα σουβλάκια της !
  Υ.Γ Γιώργο ήσουνα άτυχος, γιατί τότε (1971) δεν υπήρχε η ταβέρνα της...

  Γιώργος Πισιμίσης

  ΑπάντησηΔιαγραφή