ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 ) στις 8.30 μ.μ. στη Μεζεδοπωλείο «ΑΝΤΑΜΑ» στο Παλαιό Φάληρο, επί της οδού Μίνωος 16 τηλ 210-9824441 θα πραγματοποιηθεί η φετινή μας τακτική φθινοπωρινή συνάντηση της Τάξης μας (1969) , που συμπίπτει και με τα 50 χρόνια της αποφοίτησής μας . ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !

Δευτέρα, 7 Ιουλίου 2014

"Η Χρυσή Βίβλος του αθλητισμού" - 117 χρόνια ελληνικού στίβου (1896-2012) - Νταρής Αθ. ΝικόλαοςΈνα εξαιρετικά ενδιαφέρον - και μοναδικό στο είδος του - βιβλίο για τον Ελληνικό αθλητισμό , κυκλοφόρησε αυτές τις ημέρες από τις εκδόσεις Captain Book, του συγγραφέα κ. Νικολάου Αθ. Νταρή (καθηγητή Φυσικής Αγωγής και μεταπτυχιακού στις Επιστήμες της Αγωγής).
Μέσα από τις 575 σελίδες του παρουσιάζονται για πρώτη φορά στη χώρα μας , πίνακες που αφορούν όλες τις αγωνιστικές κατηγορίες σε Ολυμπιακά και μη Ολυμπιακά αγωνίσματα. Επίσης η εξέλιξη των Πανελληνίων επιδόσεων, οι Πανελληνιονίκες, οι καλλίτεροι αθλητές ανά έτος και εποχή καθώς και όλες οι διακρίσεις των Ελλήνων αθλητών.
Πρόκειται πράγματι για έργο ζωής του συγγραφέα , με λεπτομερή καταγραφή των ρεκόρ πάνω από τρεις δεκαετίες. Περιγράφει μια περίοδο 117 ετών μέσα από 40.000 επιδόσεις, 13.000 πανελλήνιες νίκες και 6.000 πανελλήνιες επιδόσεις που έχουν επιτευχθεί από 9.000 αθλητές


 Για τη Τάξη μας αυτό το βιβλίο έχει και ιδιαίτερη σημασία, μιας και το εξώφυλλό του κοσμεί φωτογραφία μας, από τις Σχολικές Γυμναστικές επιδείξεις στο Παναθηναϊκό Στάδιο το 1968 ! Είναι η στιγμή της εισόδου μας – μαζί με συμμαθητές μας από τη Τάξη 1968 – στο κατάμεστο Παναθηναϊκό Στάδιο και λίγο πριν την έναρξη των επιδείξεων (διακρίνονται οι συμμαθητές μας : Καλύβας, Πισιμίσης, Σελετόπουλος, Μορφόπουλος, Ηλιόπουλος,Περράκης, Βλάχος,Κρανάκης & Πανταζής).
Ευχαριστούμε θερμά τον συγγραφέα για την τιμή που μας έκανε καθώς και για το βιβλίο - που είχε τη καλοσύνη να μας στείλει - για το αρχείο της Τάξης μας.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου