ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τρίτη, 15 Αυγούστου 2017

Σήμερα γιορτάζει ο Παναγιώτης !



στους συμμαθητές  μας

ΑΓΚΟΡΤΣΑΑΡΓΥΡΟΔΟΓΚΑ

ΚΑΤΣΑΡΟ &  ΜΑΥΡΙΔΗ

1 σχόλιο:

 1. 15 Αυγούστου 2017
  ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
  Αγαπητοί συγγενείς και φίλοι,
  Η ώρα είναι 00:01’. Εδώ και ένα λεπτό έχουμε Τρίτη 15 Αυγούστου 2017. (Ξεκινάμε για το 45ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ!!! Ο Θεοδωρίδης θα μας το φέρει πάλι πριν απ’τον Νοέμβρη στο Καραϊσκάκη και μετά θα ... πλήττουμε πάλι μέχρι τέλος Μαίου).
  Σήμερα εύχομαι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε όσους εορτάζουν και θα’θελα αποσπερού να μαζευτούμε σε ένα τεράστιο τραπέζι, να γλεντήσουμε, να τραγουδήσουμε, να φάμε και να πιούμε ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ των εορταζόντων. Σήμερα λοιπόν γιορτάζει η κόρη μου η μικρή, η Παναγιώτα Λουκία, η γνωστή σας penny_lou7. Και είναι και πολύ... ΘΥΡΑ 7. Σκεφτήτε οτι μόλις γεννήθηκε- γιατί ήμουν μέσα στη γέννα- αντί να πάρει ανάσα, τί έκανε; Πέταξε στο γιατρό ένα: ΘΡΥΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΜΟΥ. Γιορτάζει λοιπόν η κόρη μου με την οικογένειά της. Γιατί έχει ένα σύζυγο (για την ώρα, γιατί αύριο μπορεί ο υπουργός να υπογράψει νόμο και να κατοχυρώνει δύο συζύγους) και έχει και ένα παιδί και ένα κοριτσι, που λέμε εμείς στην Αρκαδία.
  Γιορτάζει επίσης ο γιός της κόρης μου της μεγάλης, ο εγγονός μου ο Μάριος. Ο οποίος είναι δεινός κολυμβητής και όταν κολυμπάμε τον χάνω κυριολεκτικά γιατί φεύγει σαν να έχει εξωλέμβιο στα πόδια. Γιορτάζει και ο συμπέθερος ο Μάριος. Γιορτάζει και ο Λιονταρόψυχος ο Παναγιώτης Κελεσίδης, που έκλεινε με το σώμα του το τέρμα του ΘΡΥΛΟΥ και δεν έμπαινε γκολ με τίποτα. Σ’ένα πρωτάθλημα είχαμε βάλει 110 γκολ και είχαμε φάει 5-6. Τότε που άφησε 5-6 φορές ανοιχτό το τέρμα για να πάρουν αέρα τα δύχτια και να φύγει η υγρασία όπως θα’λεγε μ’εκείνη τη σπιρτάδα του μυαλού του ο ΑΘΑΝΑΤΟΣ ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΕΜΠΗΣ.
  Γιορτάζει και ο φίλος μας ο Πάνος ο Αδαμόπουλος. Θα είναι εδώ το βράδυ και θα τραγουδάμε με τη Σύλβια τραγούδια από το «Νέο Κύμα» που τόσο της αρέσουν. Και μετά Σύλβια θα σου τραγουδήσω πάλι το «Να’σαν τα νιάτα δυό φορές» και εσύ θα σύρεις πρώτη το χορό, γιατί είσαι πιό πολύ Ελληνίδα απο μερικούς απο μας εδω. Γιορτάζει καί ο Παναγιώτης του Δημήτρη και της Τόνιας Ζεβόλη και θα σας τρελλάνω με τα λαϊκά του Τσιτσάνη ντουέτο με το φίλο το Δημήτρη.
  Γιορτάζει και η Μάρω, η γλυκιά Μάρω του Βαγγέλη Μπουντούνη. Μάρω μου, το βράδυ θα σου τραγουδήσω τα τραγούδια του Μάνου Χατζηδάκι και ας είμαι και ... φάλτσος. Γιορτάζει και ο Παναγιώτης ο Κολυβάς. Θέλω όλους τους μαθητές του Έκτου το βράδυ στο γλέντι και να είναι όλοι διαβασμένοι. Θα βαθμολογηθούν!!! Αν και παύει πια η αξία των βαθμών. Θα πάψει πια κι εκείνη η μονοκρατορία, η δικτατορία θα’λεγα του Νεκτάριου Βαζαίου, να είναι ισόβιος λόγω «αριστείας» σημαιοφόρος. Τώρα πια η σημαία θα μπαίνει στην κληρωτίδα, ναι στην..... κληρωτίδα! (ουφ, σωστό το’γραψα)...
  Και τέλος ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ σε Μαρία και Δέσποινα (ξαδέρφες) Μαρία και Παναγιώτη (ανήψια) Μαίρη Σαρόϊσταπ και Μαίρη Σάκα (φίλες) Μαρία και Παναγιώτη του Μάρκου και Παναγιώτη του Μιχάλη (φιλαράκια). Και Παναγιώτη απ’τα Λεβέτσοβα, καθηγητή ΤΕΦΑΑ.

  Ηλίας Π. Γιαννιάς
  Κτηνίατρος
  15/08/2017

  ΑπάντησηΔιαγραφή