ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σάββατο 15/12/2018 : Η τελευταία παράσταση του θεατρικού έργου ΣΙΒΥΛΛΑ exit με τον συμμαθητή μας Σπύρο Τσίριμπα. Δημοτικό θέατρο Δάφνης- Υμηττού "Φάνης Χηνάς".Ηλιού και Ηλιουπόλεως 77 (από λ. Βουλιαγμένης 177) Δάφνη. Απαραίτητη κράτηση στο τηλ. 210 9766 001

Κυριακή, 8 Οκτωβρίου 2017

Από την συνάντηση των τάξεων 1968 & 1969 στις 7/10/2017 - Μέρος 1ο

Από τη χθεσινοβραδινή, 9η τακτική φθινοπωρινή μας συνάντηση, σε ταβέρνα της Νέας Σμύρνης. Παραβρέθηκαν και συμμαθητές μας από Αγγλία, Σουηδία , Κύπρο , Κόρινθο, Ναύπλιο και Πάρο! Ενώ "συμμετείχε" στη συνάντηση από Νέα Υόρκη - μέσω skype- και ο Πάνος Αδαμόπουλος (1968)!
Παρούσα - όπως πάντα - και η καθηγήτριά μας των Γαλλικών κα Ειρήνη Ξένου , την οποίαν και τιμήσαμε με πλακέτα και τη προτομή του Απόλλωνα . Επίσης τιμήσαμε τον Γιώργο Διονέλλη (1968) με την προτομή του Ασκληπιού.
Και του χρόνου , νάμαστε καλά να ανταμώνουμε !

Υ.Γ Περισσότερα – παρουσιολόγιο ,φωτογραφίες, video, και παραλειπόμενα - σε επόμενες αναρτήσεις μας.1 σχόλιο:

 1. Αγαπημένοι μου Συμμαθητές και Φίλοι,
  "Παρών" επισης στην συνάντηση μας που μαζί με την διασκέδαση δοθηκε ένα συγκινητικό μήνυμα με εικονες και αναμνησεις τόσο με την τιμή στην λατρευτή μας Καθηγήτρια Ξένου οσο και στον αγαπημένο μας Συμμαθητή Διονελλη.
  Ευχαριστώ τον Κουγια για την ιδέα επικοινωνίας .
  Και πάλι θερμά συγχαρητήρια στους οργανωτές μιας τόσο πετυχημένης βραδιάς και να συγχαρώ τον Ηλία για την αέναη προσπάθεια του να τα δίνει όλα για τους γύρω του...
  Με την αγάπη μου,
  Πάνος

  Panos C. Adamopoulos, MBA

  ΑπάντησηΔιαγραφή