ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 ) στις 8.30 μ.μ. στη Μεζεδοπωλείο «ΑΝΤΑΜΑ» στο Παλαιό Φάληρο, επί της οδού Μίνωος 16 τηλ 210-9824441 θα πραγματοποιηθεί η φετινή μας τακτική φθινοπωρινή συνάντηση της Τάξης μας (1969) , που συμπίπτει και με τα 50 χρόνια της αποφοίτησής μας . ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !

Τρίτη, 3 Οκτωβρίου 2017

Από την εκδήλωση στη μνήμη του συμμαθητή μας Γιάννη Πισιμίση (1967).


Οι πρόγονοι μας, από αρχαιοτάτων χρόνων πίστευαν ότι η αρετή, η τιμιότης και η προσφορά, πρέπει να βραβεύονται, γιατί όπου βραβεύεται η αρετή, εκεί ξεφυτρώνουν άριστοι άνθρωποι.
Και επειδή ο Γιάννης Πισιμίσης ήταν ένα αξιόλογο άτομο, γεμάτος προσφορά, καλοσύνη και χαμόγελο αποφασίσαμε σήμερα σαν Δ.Σ να αποτίσουμε φόρο τιμής και εκτίμησης με την απονομή τιμητικής πλακέτας μνήμης στην οικογένειά του , για την πολυετή και πολυσχιδή προσφορά του
Ο Σύλλογος Αρκάδων Δάφνης – Υμηττού τίμησε , προχθες το βράδυ στη πλατεία της Δάφνης, τη μνήμη του αδερφού μου Γιάννη, αφιερώνοντάς του μια πραγματικά εξαιρετική εκδήλωση, για τις ιστορίες και τους συμβολισμούς του Δημοτικού μας τραγουδιού !

Γιώργος Πισιμίσης
7 σχόλια:

 1. Βαγγέλης Γαβαλάς:
  Εύγε για την αριστεία του και την απότιση τιμής και μνήμης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Fotini Daliani:
  Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία του συλλόγου... Αιώνια η μνήμη του

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Stamatios Kousouris :
  Αξιόλογη παρουσίαση ολων : Δήμου, οργανώσεων Αρκάδων, μουσικών, τραγουδιστών, χορευτικών συλλόγων, προσφορών ιδιωτών και εταιρειών και της παρουσίας του κόσμου που ηταν μεγάλη και μεγαλύτερη η τιμή μνήμης σε οσους πρόσφεραν τα μέγιστα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Βασίλης Καλογερόπουλος :
  Να ζήσετε να τον θυμάστε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Matina Pisimisi:
  Μια πολύ όμορφη από κάθε άποψη εκδήλωση του Συλλόγου Αρκάδων Δάφνης! Συγχαρητήρια στο Δ.Σ. για το περιεχόμενο της εκδήλωσης (μάθαμε πολλά που δεν ξέραμε για τους συμβολισμούς και την ιστορία γνωστών δημοτικών μας τραγουδιών), αλλά και για την πρωτοβουλία να τιμηθεί το αείμνηστο μέλος και πολυαγαπημένος εξάδελφός μου Γιάννης Δ. Πισιμίσης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Κατερίνα Κατερινάκι:
  Μια εξαιρετική εκδήλωση, αφιερωμένη σε έναν εξαιρετικό άνθρωπο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή