ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018 , ώρα 9.00 μ.μ πάμε θέατρο. Ο συμμαθητής μας Σπύρος Τσίριμπας μας περιμένει να τον απολαύσουμε και πάλι, στο νέο θεατρικό έργο “ΣΙΒΥΛΛΑ EXIT” στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΔΑΦΝΗΣ ΥΜΗΤΤΟΥ. Για κρατήσεις θέσεων : 2109706339 & 6977585862

Δευτέρα, 13 Ιουνίου 2016

NOIR – Τα παραλειπόμενα της εκδήλωσης

Την Πέμπτη 9/6 το βράδυ πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η εκδήλωση των imaginistes για την αστυνομική λογοτεχνία και το νουάρ.

 Οι κεντρικοί ομιλητές ήταν ο συγγραφέας αστυνομικής λογοτεχνίας Γρηγόρης Αζαριάδης, ο οποίος και μας είπε ενδιαφέροντα πράγματα για το έγκλημα και την αντιμετώπισή του μέσα από την έρευνα που έκανε για τη συγγραφή του τελευταίου του βιβλίου «Το μοτίβο του δολοφόνου» εκδ. Γαβριηλίδη.


Ο κλινικός ψυχολόγος Μιχάλης Χαντάς έκανε κυρίως μια ψυχολογική προσέγγιση για την ψυχοπαθολογία του δολοφόνου.

Ο αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ., καθηγητής Θεολογίας & ψυχολόγος Στέφανος Σκουτέλας, με την τριπλή του ιδιότητα, μας είπε διάφορα επίσης ενδιαφέροντα πράγματα για το θέμα.

Ο δημοσιογράφος – αθλητικογράφος Αντώνης Καρπετόπουλος, με τον άμεσο και γλαφυρό του τρόπο, κατέθεσε τη δική του εμπειρία για το αστυνομικό μυθιστόρημα, όντας λάτρης του.

Τους ευχαριστούμε όλους για την ευγενική τους συμμετοχή στη βραδιά.

Το καφέ bar COSMOS στην πλατεία της Δάφνης ήταν γεμάτο όπως και ο χώρος στον πεζόδρομο. Μετά το τέλος των ομιλιών ο Πάρης Γκαγκαστάθης είχε επιλέξει μουσικά θέματα για τη βραδιά και έδωσε κι αυτός τη δική του πινελιά στην εκδήλωση. Τον ευχαριστούμε κι αυτόν όπως και όλους όσους παραβρέθηκαν. Μετά το τέλος παραμείναμε στο φιλόξενο χώρο του Δημήτρη ως αργά όπου η βραδιά συνεχίστηκε…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου