ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 ) στις 8.30 μ.μ. στη Μεζεδοπωλείο «ΑΝΤΑΜΑ» στο Παλαιό Φάληρο, επί της οδού Μίνωος 16 τηλ 210-9824441 θα πραγματοποιηθεί η φετινή μας τακτική φθινοπωρινή συνάντηση της Τάξης μας (1969) , που συμπίπτει και με τα 50 χρόνια της αποφοίτησής μας . ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !

Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2016

Παλιοί καθηγητές ...

Δύο φωτογραφίες του φιλόλογου καθηγητή μας Γ. Μουτζούρη, που «έφυγε» το 2004 σε ηλικία 92 ετών. Καταγόταν από την Κοντοβάζενα Γορτυνίας (Αρκαδίας).
Αναρτήθηκαν στο fb  “ Oμάδα Αποφοίτων 6ΟΥ Γυμνασίου Αρρένων Αθηνών» με επιμέλεια του συμμαθητή μας Βαγγέλη Γαβαλά (1974). Τις φωτογραφίες έστειλε η εγγονή του (Μαρία Π.). Στη πρώτη εικονίζεται με την ''κλασσική'' του καμπαρντίνα και το γιο του φαντάρο ενώ στη δεύτερη εκφωνεί ομιλία σε εκδήλωση.7 σχόλια:

 1. Δημήτρης Ματαράς :
  Θυμάμαι την Αλεβιζοπούλου να μας λέει ότι είναι εξαιρετικός φιλόλογος. Ήρθε όμως σε μας πολύ κουρασμένος και τράβηξε τα πάνδεινα από όλους μας. Έτσι δεν καταφέραμε να τον γνωρίσουμε ή να μάθουμε πολλά μαζί του. Είχε μια εμμονή με τους κομμουνιστές, θυμάμαι ότι μας έβγαζε λόγους για τα Δεκεμβριανά. μετά τον διαδέχθηκε ο Μαρκάτος σε αυτό τον ρόλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θεόδωρος Τσουρεκας:
  Από το χωριό μου ήταν, κοντοβαζενα Γορτυνίας και του βάζαμε κόλλα στις τσέπες του σακακιου που φορούσε και που έφτυνε την ώρα που μιλουσε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Kostas Asimakopoulos:
  Έπρεπε να φοράς αδιάβροχο ή να κρατάς ομπρέλα ως ασπίδα για να αντιμετωπίσεις την ιδιαιτερότητα του λόγου του

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Nikos Tsamis:
  Κατς κάτω παιδί μου, κατς κάτω παιδί μου....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Thomas Konstas:
  Έδινε καθημερινά, με τον τρόπο του, τον ...μάταιο αγώνα να μας κάνει ανθρώπους. Και καθημερινά τον έχανε! Τι τράβαγε κι αυτός...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Σταύρος Γιαλαμάς:
  Ήρωας...λέγανε ότι τον είχαν βασανίσει οι γερμανοί στην κατοχή και απέκτησε φοβίες αλλά αυτά που τράβαγε από μας νομίζω ήταν χειρότερα....καλός άνθρωπος, καλησπέρα Σας

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Βαγγέλης Γαβαλάς:
  Οφείλω να ευχαριστήσω δημόσια την εγγονη του Μαρία που μου έστειλε σήμερα αυτή τη φωτογραφία. Να είναι καλά και να τον θυμάται, όπως και εμείς. Κι ας τον ταλαιπωρουσαμε..!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή