ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 ) στις 8.30 μ.μ. στη Μεζεδοπωλείο «ΑΝΤΑΜΑ» στο Παλαιό Φάληρο, επί της οδού Μίνωος 16 τηλ 210-9824441 θα πραγματοποιηθεί η φετινή μας τακτική φθινοπωρινή συνάντηση της Τάξης μας (1969) , που συμπίπτει και με τα 50 χρόνια της αποφοίτησής μας . ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

Ευχαριστίες του συμμαθητή μας Μανόλη Πουλή…
Αγαπητοί φίλοι,

πρώτ' απ' όλα θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου που μου δώσατε την ευκαιρία να παρουσιάσω την πρόσφατη δουλειά μου στην Αθήνα, σε φίλους και γνωστούς και φυσικά στον φιλόξενο χώρο του παλαιού μας σχολείου.
Ιδιαίτερα θα σταθώ στην παρουσία του Βαγγέλη Μπουντούνη, που πέραν από το γεγονός ότι είναι μια καλλιτεχνική φυσιογνωμία παγκόσμια αναγνωρισμένη, επέστρεψε μετά από σαράντα επτά χρόνια στον χώρο που πήρε τα πρώτα βήματα μιας κάποιας παιδείας. 
Είναι ένα γεγονός που θα πρέπει να εγγραφεί σε μελλοντικές δράσεις μας, με την οργάνωση κατάλληλων εκδηλώσεων, όπως ένα ρεσιτάλ, ή ένα σεμινάριο πάνω σε μουσικά και αισθητικά θέματα.


Σας έστειλα ήδη μια πρόταση σχετικά με μια ιδιότυπη παράσταση πάνω σε μια σκέψη του φίλου και συνεργάτη μου Γιώργου Λουτσέτη. Θα μπορούσε αυτή η "δουλειά" να αποτελέσει ένα πρωτότυπο καλλιτεχνικό γεγονός, ειδικά με την συνεργασία με τον σύλλογο κωφαλάλων, καθότι η συνεργάτης του σχήματος Κάλι Ρουμελιώτη "ερμηνεύει" με ένα πρωτότυπο τρόπο τα τραγούδια και την μουσική στην νοηματική γλώσσα των κωφαλάλων. Θα είναι μια πρόταση που ξεπερνά τα όρια μιας απλής πολιτιστικής εκδήλωσης, μια και απευθύνεται και σ' ένα κατά κάποιο τρόπο 'αποκλεισμένο" κοινό στον χώρο του ακροάματος και φέρνει πιό κοντά αυτούς τους συνανθρώπους μας με μας.
Το σχήμα διαθέτει χώρους φιλοξενίας στην Αθήνα και η μόνη οικονομική του απαίτηση είναι να καλυφθούν τα έξοδα μετακίνησης.
Σκεφθείτε το!

Μανόλης Πουλής

Ο συμμαθητής μας (1968) Βαγγέλης Μπουντούνης .Συνθέτης, κιθαριστής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου