ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 ) στις 8.30 μ.μ. στη Μεζεδοπωλείο «ΑΝΤΑΜΑ» στο Παλαιό Φάληρο, επί της οδού Μίνωος 16 τηλ 210-9824441 θα πραγματοποιηθεί η φετινή μας τακτική φθινοπωρινή συνάντηση της Τάξης μας (1969) , που συμπίπτει και με τα 50 χρόνια της αποφοίτησής μας . ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !

Τρίτη, 3 Νοεμβρίου 2015

Σάββατο 21 και Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 στις 8.00 μ.μ: Θεατρικές παραστάσεις στο ΣΤ’ Γυμνάσιο Αθηνών.


Και φέτος ο Θεατρικός Κύκλος (Θ. Κ.) του συμμαθητή μας Μανόλη Πουλή θα πραγματοποιήσει  θεατρικές παραστάσεις  στο Αμφιθέατρο του Γυμνασίου μας . Μια αξιόλογη προσπάθεια, που τείνει να γίνει … «θεσμός» τα τελευταία χρόνια.
Συγκεκριμένα ο Θ. Κ. παρουσιάζει υπό τον τίτλο «Συνάντηση με τον Άντον» δύο μονόπρακτα του μεγάλου Ρώσου δραματουργού Άντον Πάβλοβιτς Τσέχωφ, στο πρώτο μέρος την «Αρκούδα» και στο δεύτερο τις «Βλαβερές Συνέπειες του Καπνού» με ώρα έναρξης την 8η μ. μ..
Οι παραστάσεις θα γίνουν το Σάββατο 21  και Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015 (Η διάρκεια της παράστασης - μαζί με το διάλειμμα- είναι 1 ώρα και 30 λεπτά).
Η παράσταση του Σαββάτου είναι  για τους απόφοιτους της Τάξης μας (1969) και ενός ευρύτερου κοινού γνωστών και φίλων και της Κυριακής  για τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων τόσο του Γυμνασίου, όσο και του Λυκείου καθώς και τον Σύλλογο Διδασκόντων στις δύο σχολικές μονάδες. Η δεύτερη αυτή παράσταση έχει το νόημα της ενίσχυσης του συγκροτήματος για την βελτίωση των υποδομών του στον χώρο των εκδηλώσεων.

Και στις δύο παραστάσεις μπορούν να έλθουν και μαθητές του συγκροτήματος Γυμνασίου – Λυκείου, ανεξάρτητα ηλικίας, καθότι τα κείμενα είναι εύληπτα για οποιαδήποτε ηλικία και δεν περιέχουν προκλητικές ή προσβλητικές εκφράσεις. Η είσοδος των μαθητών θα είναι ελεύθερη και εφ’ όσον το επιθυμούν μπορεί να επακολουθήσει και συζήτηση πάνω στην θεματική των έργων και ότι άλλο σχετικό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου