ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 ) στις 8.30 μ.μ. στη Μεζεδοπωλείο «ΑΝΤΑΜΑ» στο Παλαιό Φάληρο, επί της οδού Μίνωος 16 τηλ 210-9824441 θα πραγματοποιηθεί η φετινή μας τακτική φθινοπωρινή συνάντηση της Τάξης μας (1969) , που συμπίπτει και με τα 50 χρόνια της αποφοίτησής μας . ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2015

Εικόνες από τη θεατρική παράσταση στο ΣΤ Γυμνάσιο Αθηνών, το Σάββατο 21/11.


Μεγάλη επιτυχία σημείωσαν και οι φετινές θεατρικές παραστάσεις του Θεατρικού Κύκλου (Θ. Κ.) του συμμαθητή μας Μανόλη Πουλή που δόθηκαν  στο Αμφιθέατρο του Γυμνασίου μας..
Ο Θ. Κ. παρουσίασε υπό τον τίτλο «Συνάντηση με τον Άντον» δύο μονόπρακτα του μεγάλου Ρώσου δραματουργού Άντον Πάβλοβιτς Τσέχωφ, στο πρώτο μέρος την «Αρκούδα» και στο δεύτερο τις «Βλαβερές Συνέπειες του Καπνού».
Σην  παράσταση του Σαββάτου που ήταν κύρια για τους απόφοιτους της Τάξης μας (1969) παραβρέθηκαν και οι συμμαθητές μας : Βαρύτιμος , Ιακώβου, Γεωργάτσος, Γιαννημάρας , Κουντούρης, Πετροδασκαλάκης , Σελετόπουλος, Ζεβόλης , Αργυρός και Δόγκας
Την παράσταση τίμησε με τη παρουσία του και ο απόφοιτος του Γυμνασίου μας (1968) Βαγγέλης Μπουντούνης , διεθνούς φήμης μουσικός.

Υ.Γ ….και όπως εύστοχα σημειώνει ο σπύρος στο fb “….  παρακολουθήσαμε την ωραιότατη παράσταση από τη θεατρική ομάδα χανίων του μανώλη, όσοι δεν ήρθαν λόγω ντέρμπυ να... μας το περιγράψουνε και....ας πρόσεχαν!” Ανάμεσα σ’ αυτούς που δεν τα κατάφεραν – λόγω έκτακτου κωλύματος- και η σύνταξη του blog …θερμές ευχαριστίες στον Λεωνίδα για τις πολύ όμορφες φωτογραφίες του.  
Στο κέντρο ο Μανώλης Πουλής και από τα αριστερά του : Βαρύτιμος, Ιακώβου, Γιαννημάρας, Γεωργάτσος, Κουντούρης, Πετροδασκαλάκης, Ζεβόλης, Αργυρός, Μπουντούνης και Δόγκας.1 σχόλιο: