ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014

Χρόνια Πολλά - Καλό Πάσχα !


και πολλές ευχές
στους εορτάζοντες συμμαθητές μας :

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟ ΚΑΤΣΑΜΑΚΗ & ΛΑΜΠΡΟ ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟ.

1 σχόλιο:

 1. Χανιά, 17 τ’ Απρίλη του 2014,
  αγαπητοί φίλοι,
  η αίθουσα «Μάνος Κατράκης», ο «Θεατρικός Κύκλος», ο Χάρης Αργυρόπουλος κι εγώ, σας ευχόμαστε, επ’ ευκαιρία του Πάσχα, Καλήν Ανάσταση, πνευματική, αισθητική, κοινωνική, οικονομική και … κατά βάθος πολιτική!
  Δράττομαι επίσης της ευκαιρίας να σας ενημερώσω για μερικά πράγματα που αφορούν την πορεία του «Θεατρικού Κύκλου» και της αίθουσας «Μάνος Κατράκης».
  Κατ’ αρχήν να εκφράσω τις ευχαριστίες μου και των συνεργατών μου, σε όσους από εσάς παρακολούθησαν την παράσταση με το έργο του Σλάβομιρ Μρόζεκ «Εμιγκρέδες». Ήταν για μας μια πρώτη μαγιά για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας σε πολιτιστικό επίπεδο. Αλλά ταυτόχρονα και τις ευχαριστίες όλων μας για όσους – για οποιονδήποτε λόγο – δεν την είδαν ακόμα. Είναι για μας ένα ισχυρότατο κίνητρο να την επαναλάβουμε με το πέρας της τουριστικής περιόδου (αφού η … αδηφάγα καθημερινότητα δεν μας επιτρέπει άλλες παραστάσεις επί του παρόντος) και πριν από την σχεδιαζόμενη περιοδεία μας εντός και εκτός Ελλάδας.
  Τέλος η αίθουσα «Μάνος Κατράκης» θα συνεχίσει να φιλοξενεί πολιτιστικές απόπειρες ερασιτεχνών και μη καλλιτεχνών, δωρεάν, για να αναδείξει ότι ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ δεν είναι εμπορεύσιμο είδος, αλλά κοινωνική παροχή και αναγκαιότητα, όπως ο αέρας που αναπνέουμε και το νερό που πίνουμε.
  Και πάλι ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
  Φιλικότατα,
  Μανόλης Πουλής

  ΑπάντησηΔιαγραφή