ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 ) στις 8.30 μ.μ. στη Μεζεδοπωλείο «ΑΝΤΑΜΑ» στο Παλαιό Φάληρο, επί της οδού Μίνωος 16 τηλ 210-9824441 θα πραγματοποιηθεί η φετινή μας τακτική φθινοπωρινή συνάντηση της Τάξης μας (1969) , που συμπίπτει και με τα 50 χρόνια της αποφοίτησής μας . ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !

Κυριακή, 13 Απριλίου 2014

Από τη χθεσινοβραδυνή μας (12/4) συνάντηση στη ταβέρνα "Μεταξού" στο Κολωνό.
Εξαιρετική βραδιά,  σε ζεστή ατμόσφαιρα, με την φανταστική ρεμπέτικη κομπανία του Τζώρτζη και με δύο πολύ όμορφες γυναικείες φωνές!
Βρέθηκαν οι συνήθεις «ύποπτοι» συμμαθητές μας : Γεωργάτσος, Ζύγουρας, Πισιμίσης και Σκοπελίτης (1970) μαζί με τους Χατζηδήμα, Μερέβη και Ζεβόλη.
Οι απουσίες που παρατηρήθηκαν οφείλονται,  είτε διότι κάποιοι νόμισαν ότι η συνάντηση ήταν πρωταπριλιάτικο αστείο ! (η πρόσκληση αναρτήθηκε την 1η/4), είτε επειδή ήταν του Λαζάρου , που παραδοσιακά νηστεύουν . Πάντως , έτσι για την ιστορία, στο μενού υπήρχε και μπακαλιάρος σκορδαλιά… Αυτοί χάσανε !

2 σχόλια:

  1. Ο Άγγελος Κιτρινάκης - που ζει μόνιμα στο Λονδίνο - μας έστειλε 9 αδημοσίευτες ομαδικές σχολικές φωτογραφίες , από το προσωπικό του αρχείο , για να τις αναρτήσουμε στο blog μας. Τον ευχαριστούμε πολύ και σύντομα θα έχουμε την ευκαιρία να ξαναθυμηθούμε τα νιάτα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ελλάδα της κρίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή