ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 ) στις 8.30 μ.μ. στη Μεζεδοπωλείο «ΑΝΤΑΜΑ» στο Παλαιό Φάληρο, επί της οδού Μίνωος 16 τηλ 210-9824441 θα πραγματοποιηθεί η φετινή μας τακτική φθινοπωρινή συνάντηση της Τάξης μας (1969) , που συμπίπτει και με τα 50 χρόνια της αποφοίτησής μας . ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !

Τετάρτη, 27 Νοεμβρίου 2013

Κουϊζ μνήμης.

Πρόσφατα ο Χατζίρης σκαλίζοντας τις φωτογραφίες του, βρήκε αυτές τις δύο φωτογραφίες, μου τις έδωσε να τις σκανάρω και να τις στείλω για δημοσίευση στο blog μας. Στο σκανάρισμα και στην προσπάθεια ρετουσαρίσματος σε μια από τις δύο ήλθε στο φως κριμένο πρόσωπο που στην αυθεντική δεν φαίνεται, ευκαιρία λοιπόν για ένα κουίζ μνήμης. Ελπίζω Γιώργο να είναι διακριτό αυτό που αναφέρω και να μην παίζει ρόλο η φωτεινότητα της οθόνης.
Από ΑΔΧ.

Φωτό 1

Φωτό 2

6 σχόλια:

 1. φως φανάρι,ο αζάρος είναι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πάντως πραγματικά ο Δημήτρης έχει δίκιο. Στη πρωτότυπη φωτό δεν φαίνεται τίποτα. Κοίτα τι σου είναι ο φακός.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Απ[οστόλη ,
   ονομάτισε - σε παρακαλώ- τους συμμαθητές μας που φαίνονται στις δύο φωτογραφίες, για να ενημερωθούμε όλοι μας. Επίσης αν θυμάσαι , η θάλασσα στη Ρόδο ήταν κρύα; Σαν να τουρτουρίζεις φαίνεται...

   Διαγραφή
  2. Λοιπόν στη φωτο 1 απο αριστερά διακρύνω: Κοκώση, Καραμούζη, Γαβριήλ, Καρακώστα, Καμπουράκη και εγώ στή φωτό 2 πάλι απο αριστερά Καρακώστα, Κατσακούλη,Δρόσο,ο κρυουλιάρης, Σακλαμάκης, Διαμαντής,Αβερκιάδης,Χατζηδήμας,Χριστ'οπουλος και Πανταζής.
   Τι γίνεται περνάω το test μνήμης ή με κόβεται?

   Διαγραφή
 3. Σπύρο; τι σου έχει κάνει ο Αζαριάδης και έχεις τέτοιο κόλλημα μαζί του;
  Ο Αζαριάδης πάντως δεν είναι.
  Είναι αυτός που ξεφώνιζε τον συχωρεμένο τον Καρακώστα μαζί με τον Αργύρο κ.λ.π.," Γιόβγδο"

  ΑπάντησηΔιαγραφή