ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 ) στις 8.30 μ.μ. στη Μεζεδοπωλείο «ΑΝΤΑΜΑ» στο Παλαιό Φάληρο, επί της οδού Μίνωος 16 τηλ 210-9824441 θα πραγματοποιηθεί η φετινή μας τακτική φθινοπωρινή συνάντηση της Τάξης μας (1969) , που συμπίπτει και με τα 50 χρόνια της αποφοίτησής μας . ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2013

2ο Αθλητικό φεστιβάλ Α.Ο ΠΡΩΤΕΑ : Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013Στην καρδιά της Αθήνας, στην όμορφη περιοχή του Νέου Κόσμου - δίπλα στο Γυμνάσιό μας -, μια ομάδα, μια παρέα ετοιμάζεται να δώσει για μία ακόμη φορά ζωή στη γειτονιά του, γεμίζοντας τους δρόμους της με κόσμο και χαμόγελα.
Ο λόγος για το 2ο αθλητικό φεστιβάλ του Α.Ο ΠΡΩΤΕΥΣ, στην οδό Ευδόξου, που έρχεται, έπειτα από τη μεγάλη απήχηση και επιτυχία που σημείωσε την περασμένη χρονιά, να ομορφύνει στις 20 Οκτωβρίου το κυριακάτικο πρωινό των φίλων της. Η ομάδα που θέλησε να ξαναφτιάξει μια γειτονιά, διοργανώνει ξανά μια γιορτή διαφορετική από όλες τις άλλες. Ο δρόμος θα αδειάσει από αυτοκίνητα και τη θέση τους θα πάρουν παιδικές φωνές, γέλια, κόσμος, μουσική, παιχνίδια, αθλητισμός.


Οι επιλογές για τους συμμετέχοντες πολλές: μπάσκετ, ποδόσφαιρο, τένις, βόλεϊ , σκάκι, πινγκ πονγκ …για μικρούς και για μεγάλους. Κι αυτά είναι μόνο η αρχή! Μπογιές, χρώματα, φουσκωτά παιχνίδια και πολλές ακόμα εκπλήξεις και δώρα θα βρίσκονται εκεί για τους μικρούς φίλους αλλά και πολλές ακόμα για όλους τους περαστικούς της μεγάλης μας γιορτής.
 Ένα αθλητικό φεστιβάλ, ένα πάρτυ ! Στόχος …η παρέα να μεγαλώσει και η διοργάνωση που ο ΠΡΩΤΕΑΣ αποφάσισε να καταστήσει θεσμό, να χαρίσει για άλλη μια χρονιά τα χαμόγελα που χάρισε την προηγούμενη. Την πρώτη μας φορά ήμασταν πολλοί, φέτος θα είμαστε ακόμα περισσότεροι!
Ας αφήσουμε, λοιπόν, για λίγο στην άκρη προβληματισμούς και έγνοιες κι ας γεμίσουμε τους δρόμους της γειτονιάς μας… ας γίνουμε όλοι παιδιά μαζί με τα παιδιά!
Την  Κυριακή 20 Οκτωβρίου, όλοι θα παίζουμε στην οδό Ευδόξου!Στα τυπικά της αθλητικής δραστηριότητας, οι αγώνες ποδοσφαίρου θα διεξαχθούν σε ομάδες 4x4, το μπάσκετ 3x3 και το βόλεϊ 3x3μ, ενώ θα δοθούν δώρα στους νικητές.
·         Τουρνουά Ποδοσφαίρου 4χ4
·         Τουρνουά Μπάσκετ 3χ3
·         Τουρνουά Βόλεϊ 3χ3
·         Τουρνουά και εκμάθηση πινγκ- πονγκ
·         Τουρνουά σκάκι
·         Εκμάθηση τένις

 Για περισσότερες πληροφορίες: 210-9215739 (Τρίτη εώς Πέμπτη 18:00 – 21:00, Σάββατο – Κυριακή 10:00-14:00  ). E-mail: themida.ki@hotmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου