ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013

Εννιά ...επί Κολωνώ ! (Προσυνεδριακή συνάντηση).

Στο πλαίσιο των προσυνεδριακών μας συναντήσεων, εν όψει της τακτικής φθινοπωρινής μάζωξης της Τάξης μας, που φέτος θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το Σάββατο 5 Οκτωβρίου, κλιμάκιο συμμαθητών μας επισκέφθηκε το Σάββατο 31/8 τη γνωστή Ταβέρνα Μεταξού στον Κολωνό. Δόθηκε η ευκαιρία στους συμμετέχοντες συμμαθητές μας (Γεωργάτσο, Ζύγουρα, Ιακώβου, Πισιμίση και Σκοπελίτη) κάπως χαλαρά, να ανταλλάξουν απόψεις και λεπτομέρειες σχετικά με την προσεχή μας συνάντηση (ταβέρνα, μενού κλπ).
Άλλο κλιμάκιο συμμαθητών μας ( Μερέβης, Χατζηδήμας, Γεωργάτσος, Βαμβακούσης, Χατζίρης και Κουντούρης) πραγματοποίησε τη Τετάρτη 4/9 ανάλογη προσυνεδριακή συνάντηση σε ψαροταβέρνα στα Καμίνια, αφού προηγούμενα επισκέφθηκε και τη γνωστή Ταβέρνα απέναντι ακριβώς, από το ΣΤ Γυμνάσιο Αθηνών.
Οι φωτογραφίες που επισυνάπτονται είναι από τους  παρευρεθέντες στον Κολωνό δηλ. τους Εννιά ...επί Κολωνώ!

Επί του πιεστηρίου: Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι σήμερα το βράδυ ο Σπύρος κατεβαίνει στα Χανιά και από αύριο ξεκινά εκεί,νέο κύκλο προσυνεδριακών εκδηλώσεων με τον Μανώλη. Τους ευχόμαστε καλές ρακιές !

5 σχόλια:

 1. Σχόλιο πρώτο: Προσέξτε ότι λέτε ή γράφετε ηλεκτρονικά (sms - emails) το παρακολουθεί η Μέρκελ. Από την τέως Ανατολική Γερμανία δεν είναι; Ξέρει από την ... Στάζι.
  Σχόλιο δεύτερο : Ούτε το 2ο Γραφείο του ΝΑΤΟ δεν σας πιάνει. Λοιπόν, για να διευκολύνω την κατάσταση, η πρώτη πρωινή σύσκεψη με τον Σπύρο πραγματοποιήθηκε, με μιαν ελαφρά περιοδεία στο Βενετσιάνικο Λιμάνι, συνοδεία μπουγάτσας Ιορδάνη και προσδιορίστηκε νέα συνάντηση για Σάββατο παρουσία και του Χατζίρη, με περιοδεία κατά κίσαμο μεριά.
  Για να μην μπαίνετε στον κόπο να ψάχνετε δηλαδή

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ".....κλιμάκιο συμμαθητών μας επισκέφθηκε το Σάββατο 31/9 τη γνωστή Ταβέρνα...."
  "......Άλλο κλιμάκιο συμμαθητών μας ......πραγματοποίησε τη Τετάρτη 4/10 ανάλογη προσυνεδριακή συνάντηση σε ψαροταβέρνα....."
  Σχόλιο τρίτο : Η σελίδα εκτός από ικανότητες μυστικής υπηρεσίας επιδεικνύει και ικανότητες science fiction, έχει υλικό και από συναντήσεις που ΘΑ πραγματοποιηθούν.
  Σχόλιο τέταρτο : Πρόεδρε πρέπει να σου υπενθυμίσω ότι Κρήτη είναι τα ορεινά χωριά, μερικά από αυτά είναι στο δρόμο για τη Σούγια, π.χ. Κουστογέρακο, κάνε καμία παράκαμψη, αξίζει τον κόπο.
  Τώρα στα σοβαρά.
  Σήμερα μια θιβερή επέτειος. Το πραξικόπημα στη Χιλή και η δολοφονία ενός λαού, συμπεριλαμβανομένου του προέδρου του, ενός ανθρώπου που απέδειξε ΕΜΠΡΑΚΤΑ ότι η Πολιτική μπορεί να μην είναι επάγγελμα και οι Πολιτικοί μπορούν να ζουν και να πολιτεύονται σε απόλυτη συνέπεια με την ιδεολογία και τα ιδανικά τους.
  Όσο για μας εκείνο το πραξικόπημα αποτελεί την απαρχή των όσων δεινών επακολούθησαν παγκόσμια.
  Πρόταση : σήμερα βράδι κλείσιμο της τηλεόρασης (για όσους επιμένουν, ακόμα, να την παρακολουθούν) και διάβασμα, ας πούμε του κάντο χενεράλ ή του δόγματος του σοκ ή οτιδήποτε άλλο προκρίνετε, αρκεί να δοθεί η δυνατότητα για σκέψη, γιατί λαός που σκέπτεται δεν μπορεί ποτέ να νικηθεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

   Διαγραφή
  2. Απάντηση στο τρίτο σχόλιο:
   Η σελίδα πράγματι έχει όχι μόνο αυτή την ικανότητα, αλλά και την άλλη που διαφήμιζε κάποτε στο ΡΟΜΑΝΤΖΟ ένα πασίγνωστο Μέντιουμ της εποχής ότι δηλ. ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ Παρόν, ΠΑΡΕΛΘΟΝ και Μέλλον !

   Υ.Γ Επειδή πρόκειται για ...ηλεκτρονικό λάθος, οι ημερομηνίες διορθώνονται στο σωστό δηλ. 31/8 και 4/9. Ευχαριστούμε για την παρατήρηση.

   Διαγραφή
  3. Πρόκειται για το γνωστό δαίμονα του ........πληκτρολογίου.
   Νάμαστε καλά να βρισκόμαστε και να κάνουμε λάθη.

   Διαγραφή