ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 ) στις 8.30 μ.μ. στη Μεζεδοπωλείο «ΑΝΤΑΜΑ» στο Παλαιό Φάληρο, επί της οδού Μίνωος 16 τηλ 210-9824441 θα πραγματοποιηθεί η φετινή μας τακτική φθινοπωρινή συνάντηση της Τάξης μας (1969) , που συμπίπτει και με τα 50 χρόνια της αποφοίτησής μας . ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !

Τρίτη, 24 Απριλίου 2018

Από τη συναυλία του ΒΑΓΓΕΛΗ ΜΠΟΥΝΤΟΥΝΗ στο Μέγαρο Αθηνών.

             Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΠΟΥΝΤΟΥΝΗΣ κιθαριστής, συνθέτης και μαέστρος άνάμεσα στους συμμαθητές του, στο ΣΤ Γυμνάσιο Αθηνών (1968 &1969) , Σταμάτη Κουσουρή ,Γιώργο Πισιμίση, Ηλία Γιαννιά και Αποστόλη Χατζίρη αμέσως μετά την εκπληκτική του συναυλία στο Μέγαρο Αθηνών (22/4) με τους 200 κιθαριστές, 300 χορωδούς την Μάρω Ραζή, τους String Demons και την ΜΑΡΙΑ ΦΑΡΑΝΤΟΥΡΗ !
                                                                   Μπράβο Βαγγέλη μας ! 
...και επειδή όπως λες στο τέλος κάθε συναυλίας σου "αυτή θα είναι η τελευταία" ....περιμένουμε να μας ενημερώσεις για την επόμενη !

ΥΓ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΥΛΙΑΣ :
    Εντός των ημερών θα αναρτηθεί η (πολυσέλιδη,όπως πάντα) κριτική που συγγράφει ήδη, ο πολυγραφότατος  συμμαθητής μας Ηλίας Γιαννιάς...
5 σχόλια:

 1. Spyros Vlachos
  Mονο ΑΞΙΟΙ!!!
  ΤΙΜΟΥΝ ΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΟΥ ΑΠΕΦΟΙΤΗΣΑΜΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Evangelos Boudounis
  Αγαπημένε μου Γιώργο, σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και για την τιμή που μου κάνατε να είστε δίπλα μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Stamatios Kousouris
  Μην πιστευετε τον Βαγγέλη, οταν λεει τελευταία εννοει του Μήνα , απ τον επόμενο βλέπουμε. Πάντως τα πολλα λόγια, οπως ελεγαν οι παλαιοι ειναι φτώχεια, Οποιος σόφρων δει και ακουσει τα της συναυλίας δεν θαχει λόγο για αρνητικά σχόλια. Βαγγέλη Μπράβο και χρόνια σας πολλά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Babis Goulis
  Συγχαρητήρια στον συμμαθητή μας Βαγγέλη Μπουντούρη που κάνει περήφανο το Γυμνάσιο μας και βέβαια όλους τους συμμαθητές μας!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ
  Βαγγέλη, πάντα άξιος, άριστος. μοναδικός!!!!!.

  ΑπάντησηΔιαγραφή