ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 ) στις 8.30 μ.μ. στη Μεζεδοπωλείο «ΑΝΤΑΜΑ» στο Παλαιό Φάληρο, επί της οδού Μίνωος 16 τηλ 210-9824441 θα πραγματοποιηθεί η φετινή μας τακτική φθινοπωρινή συνάντηση της Τάξης μας (1969) , που συμπίπτει και με τα 50 χρόνια της αποφοίτησής μας . ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !

Τετάρτη, 11 Απριλίου 2018

Ο Βαγγέλης Μπουντούνης και 200 κιθάρες, στο ΜΕΓΑΡΟ ΑΘΗΝΩΝ ! 21 & 22.4.2018.

        Ο συνθέτης και κιθαριστής Βαγγέλης Μπουντούνης σε δύο μοναδικές συναυλίες του και πάλι στο ΜΕΓΑΡΟ ΑΘΗΝΩΝ !
        Θα ακουστούν συνθέσεις των : Θεοδωράκη,Χατζιδάκι,Τσιτσάνη,Σαββόπουλου, Καραίνδρου , Μπουντούνη και String Demons.
        Guest η Μαρία Φαραντούρη !


Βαγγέλη μας, όλοι οι συμμαθητές σου στο ΣΤ Γυμνάσιο Αθηνών σου ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !3 σχόλια:

 1. Evangelos Boudounis.
  Αγαπημένε μου Γιώργο και αγαπημένοι μου συμμαθητές και μόνο που ξέρω πως ετοιμάζουμε συνάντηση με ξεκουράζει, γιατί με αυτές ειδικά τις συναυλίες έφτασα στα όρια μου!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Γιώργος Πισιμίσης
   Αγαπημένε μας Βαγγέλη, εμείς οι συμμαθητές σου στο ΣΤ Γυμνάσιο Αθηνών θάμαστε από κάτω για να σε απολαύσουμε να διευθύνεις εκατοντάδες παιδιά πάνω στη σκηνή του Μεγάρου ! Τυχερά πραγματικά όλα αυτά τα παιδιά αλλά και εμείς που σε είχαμε συμμαθητή. Θα πάνε όλα καλά το Σ/Κ. Καλή συνέχεια!

   Διαγραφή
 2. Apostolos Chatziris
  Να προσθέσω κι εγώ τις ευχές μου αν και περισσεύουν μια και η επιτυχία για τον Βαγγελη τη Μαρω και τα θαυμάσια παιδιά τους είναι εξασφαλισμένη μια και το sold out της πρώτης μέρας ακολούθησε και της επαναλειπτικής τόσο που δεν υπάρχουν πια εισιτήρια κι ας λέει ο Σπύρος Κλουδάς να κάνουμε συντονισμένη παρουσία Δεν πειράζει θα είμαστε όλοι νοερά δίπλα τους και θα τους χειροκροτούμε συνεχώς

  ΑπάντησηΔιαγραφή