ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τετάρτη, 31 Ιανουαρίου 2018

Ευχαριστήριος επιστολή !


ΚΑΛΗ ΚΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤ΄ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ- ΠΑΡ΄ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΩ- ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΚΑΛΟΥ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥ ΗΛΙΑ ΓΙΑΝΝΙΑ. ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΕΞ΄ΑΙΤΙΑΣ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΥ ΜΑΣ ΗΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΟΤΙ "ΓΕΜΙΖΩ" ΑΠΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΣΟ  ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΩΤΕΡΑ.
ΜΕ "ΓΕΜΙΖΕΙ" ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ Η ΠΕΝΝΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΗΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΣΤΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ
"ΖΩ" ΤΡΟΠΟΝ ΤΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΑΚΟΜΗ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Η ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ. ΜΕΤΑΤΡΕΠΟΜΑΙ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΣΕ ΚΟΙΝΩΝΟ ΤΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΩΝ ΣΑΣ. ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗΣ ΗΛΙΑ.
ΜΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΑΘΑΙΝΩ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΝΤΩΣ Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΟΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΑΛΛΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΚΑΙ "ΤΑΛΑΝΤΟ". ΕΧΕΙ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΕΝΝΑ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.
Η ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ  ΑΠΟΤΕΛΕΙ (ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΤΑΠΕΙΝΗ ΜΟΥ ΑΠΟΨΗ ΠΑΝΤΑ) "ΖΩΣΑ" ΙΣΤΟΡΙΑ, ΜΕ ΓΕΜΙΖΕΙ ΑΛΛΟΤΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ ( ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΣΑ) ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΕΥΘΥΜΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΓΙΑ ΕΥΤΡΑΠΕΛΑ Η ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ.
ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΩ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΞΙΑ ΣΥΓΓΡΑΦΙΚΗ ΠΕΝΝΑ ΤΟΥ Κου ΗΛΙΑ ΓΙΑΝΝΙΑ, ΗΘΕΛΑ ΟΜΩΣ ΜΕΣΑ ΑΠ΄ΑΥΤΑ ΤΑ  ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ  ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΛΩ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΤΟΥ.
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΙ ΣΕ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΟΣΑ ΟΥΣΙΩΔΩΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΓΕΝΙΚΩΤΕΡΑ ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΣΑΣ.

ΜΕ ΒΑΘΕΙΑ ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Δρ. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΣΜΕΤΑΤΟΥ

ΥΓ Πήραμε - στις 19/1/2018 με email - την πάρα πάνω επιστολή , την οποία και δημοσιεύουμε . 
     Ευχαριστούμε θερμά την κα Ευαγγελία Κοσμετάτου για τα καλά της λόγια ΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου