ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παρασκευή 1 Ιουνίου, στις 7 μ.μ στο Δημαρχείο Χολαργού : Παρουσίαση του νέου αστυνομικού μυθιστορήματος,του συμμαθητή μας Γρηγόρη Αζαριάδη.

Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2015

«Συνάντηση με τον Άντον Πάβλοβιτς Τσέχωφ»


Μ’ αυτόν τον τίτλο ο Θεατρικός Κύκλος – του συμμαθητή μας Μανόλη Πουλή - εγκαινιάζει τις δραστηριότητές του την θεατρική περίοδο 2015 – 2016 την Παρασκευή 16, Σάββατο 17 και Κυριακή 18/10, στην αίθουσα «Μάνος Κατράκης», οδός Ιφιγενείας, στην Χρυσή Ακτή, με ώρα έναρξης τις 9:00 μ. μ. ακριβώς.
Πρόκειται για μια παράσταση των δυο μονοπράκτων του Άντον Πάβλοβιτς Τσέχωφ : «Η Αρκούδα» και «Οι Βλαβερές Συνέπειες του Καπνού». Την σκηνοθεσία υπογράφει η Μελίνα Κούρτη και τους ρόλους ερμηνεύουν κατά σειρά εμφανίσεως οι Σίσσυ Τσαντάκη, Μανόλης Πουλής, Γιώργος Κοκολάκης και Μελίνα Κούρτη. Στα τεχνικά μέρη (ήχος – φως) ο Νεκτάριος Λιονάκης.

Η είσοδος είναι ελευθερη για το κοινό (με ελεύθερη οικονομική συνεισφορά) και κρατήσεις θέσεων γίνονται στα τηλέφωνα 2821033472 και 6975861592.1 σχόλιο:

  1. Λίγο καθυστερημένα, λόγω του ότι οι παραστάσεις ήταν σε εξέλιξη, αγαπητοί συμμαθητές και φίλοι, ετοιμαζόμαστε να σας επισκεφθούμε στην γνωστή φιλόξενη γωνιά στο Γυμνάσιό μας με την παράσταση. Μένει να συνεννοηθούμε για τις πρόσφορες ημερομηνίες και την μεθόδευση των σχετικών εκδηλώσεων. Υπολογίζω ότι στα μέσα του Νοέμβρη είναι οι καταλληλότερες ημερομηνίες.
    Όσον αφορά την παράσταση στα Χανιά, ξεπέρασε το όριο των προσδοκιών μου τόσο από το … «καλλιτεχνικό» αποτέλεσμα, όσο και από την προσέλευση του κόσμου. Γιαυτό και θα τις επαναλάβουμε στην Αίθουσα «Μάνος Κατράκης» στις 26, 27 και 28 Οκτώβρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή