ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 ) στις 8.30 μ.μ. στη Μεζεδοπωλείο «ΑΝΤΑΜΑ» στο Παλαιό Φάληρο, επί της οδού Μίνωος 16 τηλ 210-9824441 θα πραγματοποιηθεί η φετινή μας τακτική φθινοπωρινή συνάντηση της Τάξης μας (1969) , που συμπίπτει και με τα 50 χρόνια της αποφοίτησής μας . ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !

Κυριακή, 19 Οκτωβρίου 2014

Στιγμιότυπα από την φθινοπωριάτικη συνάντησή μας (18/10/2014) στη «Ρούμελη» (1ο μέρος).

Μεγάλη επιτυχία είχε και φέτος– για 6η συνεχή χρονιά  η φθινοπωριάτικη συνάντησή μας , που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο  18 Οκτωβρίου στην Νέα Σμύρνη και συγκεκριμένα στη ψησταριά «ΡΟΥΜΕΛΗ».
Από τις 8 το βράδυ αρχίσαμε να συγκεντρωνόμαστε και κατά τις 9 ήρθαν και οι τελευταίοι. Καθήσαμε στα δύο μεγάλα τραπέζια που από νωρίς είχαν ετοιμάσει ειδικά για την συνάντησή μας. Μαζευτήκαμε 43 συμμαθητές , με αρκετούς μάλιστα να έρχονται  για πρώτη φορά !. Είχαμε και κάποιες δικαιολογημένες απουσίες συμμαθητών μας , που θα ερχόντουσαν από την περιφέρεια, αλλά -λόγω κρίσης- το ανέβαλαν. Όπως  κάθε χρόνο το παρόν έδωσαν:  Νίκος Καμακάρης από τη Σουηδία , Κλεόβουλος Ιωάννου από τη Κύπρο, Γιώργος Μεζήνης από Λεωνίδιο Αρκαδίας και Βαγγέλης Κατσακούλης από τη Πάτρα.
Επίσης χαιρετισμούς έστειλαν οι : Μανώλης Πουλής από τα Χανιά , Νίκος Φραγκούλης από την Κρήτη και Αποστόλης Χατζίρης από τη Μονή Εσφιγμένου στο Άγιο Όρος ! Καθώς και ο Άγγελος Κιτρινάκης, που δυο μέρες πριν αναχώρησε για το Λονδίνο  και έτσι δεν κατάφερε να παρευρεθεί στη συνάντησή μας. 
Ήταν μια πολύ όμορφη ζεστή βραδιά με  εξαιρετικό κέφι,  που μας έδωσε την ευκαιρία να τα πούμε από κοντά και να θυμηθούμε τα χρόνια , που μαζί πορευθήκαμε στο ΣΤ Γυμνάσιο , από το 1963 έως το 1969.
Τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου αναχωρήσαμε από τη ψησταριά, αφού προηγούμενα οι τροβαδούροι της Τάξης μας Σπύρος Τσίριμπας και Θανάσης Γιαννακάκης  έδωσαν ένα ακόμα ανεπανάληπτο  ρεσιτάλ με τις κιθάρες τους και με χορωδία όλους μας. 
Τα εξαιρετικά γλυκά , που δοκιμάσαμε στο τέλος, ήταν χορηγία από τους Σπύρο Γεωργάτσο και Κώστα Σελετόπουλο.
Επειδή μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις παραθέτουμε τις πρώτες φωτογραφίες της συνάντησής μας και πολύ σύντομα θα αναρτήσουμε και τα σχετικά video. Επίσης θα αναρτηθεί όπως πάντα και το παρουσιολόγιο – κατά τμήμα -της συνάντησης μας.1 σχόλιο:

  1. ακούστηκε ότι κάποιος είχε σφίξιμο που δε θάτανε γυναίκες μαζί και πήγε στην εσφιγμένου,λέμε τώρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή