ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παρασκευή 1 Ιουνίου, στις 7 μ.μ στο Δημαρχείο Χολαργού : Παρουσίαση του νέου αστυνομικού μυθιστορήματος,του συμμαθητή μας Γρηγόρη Αζαριάδη.

Τετάρτη, 28 Μαΐου 2014

Σε βιβλίο με την ιστορία του Ελληνικού στίβου, η Τάξη μας ;

Πήραμε ένα email από τον κ. Νίκο Νταρή συγγραφέα , με το οποίο μας ενημέρωσε ότι έχει γράψει ένα βιβλίο με την ιστορία του Ελληνικού στίβου και ψάχνει για εξώφυλλο. Έπεσε τυχαία πάνω στο blog μας , όπου στην ανάρτησή μας  "Η Τάξη μας παρελαύνει" (9/2/2011)  υπάρχει η παρακάτω φωτογραφία μας (φωτο 7) και μας ζήτησε να του δώσουμε την άδεια να την χρησιμοποιήσει στο βιβλίο του. Μας παρακάλεσε  μόνο, να του απαντήσουμε άμεσα γιατί το βιβλίο βρίσκεται στο τυπογραφείο, έτοιμο προς έκδοση.
Του απαντήσαμε ότι δεν έχουμε αντίρρηση, για να χρησιμοποιήσει την συγκεκριμένη φωτογραφία, με μία παράκληση όμως , να κάνει σχετική αναφορά στο blog μας , όπου και την εντόπισε.

ΥΓ Το  βιβλίο αυτό - όπως μας το περιέγραψε - αναφέρετε σε όλους τους πανελληνιονίκες του στίβου (όλων των κατηγοριών), στην εξέλιξη των ρεκόρ στην Ελλάδα και περιέχει πίνακες με τους καλύτερους αθλητές όλων των εποχών στην χώρα μας  (571 σελ.).


Στο Παναθηναϊκό Στάδιο, κατά τη διάρκεια των Γυμναστικών επιδείξεων έτους 1968, παρελαύνουν συμμαθητές της τάξης μας μαζί με απόφοιτους της τάξης 1968. 
Ανάμεσά τους διακρίνονται οι συμμαθητές μας  : Καλύβας, Πισιμίσης, Σελετόπουλος, Μορφόπουλος, Ηλιόπουλος,Περράκης, Βλάχος,Κρανάκης & Πανταζής.
(Από το αρχείο Γιώργου Πισιμίση).

2 σχόλια:

  1. Σύμφωνα με το ektoapofoitoi, είναι οι τάξεις 68 και 69.

    /sr


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σας. Χαίρομαι πολύ που επικοινωνώ μαζί σας και σας γνωρίζω, έστω και έτσι, μέσω του διαδικτύου. Μου αρέσει πολύ το blog σας. Λάτρεψα αυτήν την φωτογραφία από την πρώτη στιγμή. Το βιβλίο μου θα βγει σύντομα και θέλω να πιστεύω ότι το εξώφυλλο αυτό θα είναι εξαιρετικό χάρη σε αυτή την φωτογραφία. Ευχαριστώ τον Κύριο Γιώργο Πισιμίση για την άδεια που μας έδωσε να χρησιμοποιήσουμε την φωτογραφία. Θα τα πούμε μόλις εκδοθεί το βιβλίο. Να είστε όλοι καλά και να μας συνεχίσετε την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στο blog σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή