ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παρασκευή, 30 Μαΐου 2014

28-05-2014 :Συνάντηση στην " Ωραία Ρούμελη" Νέας Σμύρνης !

Την προηγούμενη μέρα με πήρε τηλέφωνο ο Σπύρος :
-Αύριο βράδυ στις 9.00 στη ψησταριά « Η ωραία Ρούμελη» στη Νέα Σμύρνη. Να μη λείψεις.
Κάπως έτσι ειδοποιήθηκαν και μερικοί ακόμα, ενώ εγώ μόλις που πρόλαβα να βάλω στη κορυφή του blog μας τη σχετική πρόσκληση.
Την επομένη μέρα , Τετάρτη βράδυ, από τις 8.30 αρχίσαμε να μαζευόμαστε. Μετρηθήκαμε 15 συμμαθητές , και ανάμεσά τους για πρώτη φορά μετά από σχεδόν μισό αιώνα ! (45 χρόνια) ο Κώστας Μαντζάκος. Κάλιο αργά παρά ποτέ ! Από τον Κώστα περιμένουμε να φέρει στη παρέα μας – όπως υποσχέθηκε - κάποιους συμμαθητές μας, με τους  οποίους κρατάει κάποια επαφή.
Περιττό να πω ότι η βραδυά ήταν υπέροχη και πέρασε γρήγορα με πάρα πολλές αναμνήσεις, ψαρικά, σαλάτες και καλό κρασί ! Γύρω στη 1.00 το πρωΪ σηκωθήκαμε για να πάμε σπίτια μας , διότι σε λίγες ώρες έφευγαν για τη Λακωνία ο Γεωργάτσος με τον Γιαννημάρα και τον Κουντούρη για να φροντίσουν τους λαχανόκηπούς τους. Περιμένουμε τα …πειστήρια.
Το παρουσιολόγιο της συνάντησης κατέγραψε τους : Γεωργάτσο, Γιαννημάρα, Σκοπελίτη, Πισιμίση, Χατζηκυριάκο, Πετροδασκαλάκη, Κουντούρη, Ζεβόλη, Χατζηδήμα, Καλογείτονα, Χατζίρη, Γιαννακάκη, Βαρύτιμο, Μερέβη και Μαντζάκο.
Γιώργος
Φωτό 1
Από δεξιά : Μαντζάκος, Χατζίρης, Γιαννακάκης, Ζεβόλης και Καλογείτονας.

Φωτό 2

Από δεξιά : Καλογείτονας, Χατζηδήμας, Πετροδασκαλάκης, Χατζηκυριάκος, Πισιμίσης, Κουντούρης,Γεωργάτσος, Βαρύτιμος, Μερέβης, Σκοπελίτης και Μαντζάκος.Φωτό 3
Στο κέντρο : Πισιμίσης με Χατζηκυριάκο.

Φωτό 4
Αμάν με το φλάς σου, στραβώθηκα  : Γεωργάτσος με Γιαννημάρα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου