ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 ) στις 8.30 μ.μ. στη Μεζεδοπωλείο «ΑΝΤΑΜΑ» στο Παλαιό Φάληρο, επί της οδού Μίνωος 16 τηλ 210-9824441 θα πραγματοποιηθεί η φετινή μας τακτική φθινοπωρινή συνάντηση της Τάξης μας (1969) , που συμπίπτει και με τα 50 χρόνια της αποφοίτησής μας . ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !

Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2013

Από τη παρουσίαση του 2ου μυθιστορήματος του Γρηγόρη Αζαριάδη.


Το Σάββατο βράδυ 7 Δεκέμβρη, στο χώρο εκδηλώσεων των Εκδόσεων Γαβριηλίδη (Αγ. Ειρήνης 17, Μοναστηράκι)  πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παρουσίαση του 2ου αστυνομικού μυθιστορήματος του συγγραφέα και συμμαθητή μας Γρηγόρη Αζαριάδη « Η τελευταία παράσταση της Μαρίνας Φιλίππου».

Στη κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων – μεταξύ των οποίων αρκετοί συμμαθητές μας – μίλησαν διεξοδικά για τον συγγραφέα και το 2ο αστυνομικό του μυθιστόρημα οι :  Γιώργιος Καμπουράκης καθηγητής ΕΜΠ και Νίκος Κουρμούλης δημοσιογράφος.

Ακολούθησε ομιλία του συγγραφέα, που απάντησε και σε ερωτήσεις των παρισταμένων. Η εκδήλωση έκλεισε αφού προηγούμενα ο συγγραφέας μονόγραψε - με αφιέρωση - αριθμημένα αντίτυπα του βιβλίου του.

Φωτό 1.
Το πάνελ της παρουσίασης : Στο κέντρο ο Γ. Καμπουράκης ανάμεσα στον συγγραφέα Γρ. Αζαριάδη (αριστερά) και τον Ν. Κουρμούλη.Φωτό 2.
Τον ομιλούντα Γ. Καμπουράκη παρακολουθούν οι συμμαθητές μας : 
Γεωργάτσος και Ζύγουρας (στο βάθος) ...

Φωτό 3.
....το ζεύγος Ζεβόλη ( στο κέντρο) ....

Φωτό 4.
....και ο Χατζίρης  (κέντρο, 2η σειρά) με την οικογένεια Γεωργάτσου (στο βάθος).

1 σχόλιο:

  1. O Καμπουρ ήταν όντως εκεί? Μόνο μπουφάν, κασκόλ και καπέλο διακρίνονται.

    ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ σε όλους! Καλή επιτυχία στο βιβλίο.

    /σρ

    ΑπάντησηΔιαγραφή