ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τετάρτη, 28 Αυγούστου 2013

Τα video της συνάντησης (24/8) στη Νυμφασία.


 Video 1
Η πολύ ενδιαφέρουσα αντιφώνιση του καθηγητή μας κ.Κ.Γιαννημάρα, κατά τη διάρκεια του γεύματος με τους μαθητές του,  που τον επισκέφθηκαν στη Νυμφασία.Video 2
Ο καθηγητής μας κ.Κ.Γιαννημάρα, διαβάζει και σχολιάζει τα ονόματα συμμαθητών μας, από τα μπλοκάκια του, με τις βαθμολογίες μας, που διατηρεί από το 1967 !

1 σχόλιο:

  1. Πραγματικά πολύ συγκινητικά τα όσα είπε ο δάσκαλος στην αντιφώνηση, χαρακτηριστικά μιας γενιάς δασκάλων που τους καθοδηγούσε η προσωπική άμιλλα στην ανάδειξη προσωπικοτήτων.
    Ακόμα και το για μας "ζωτικό ψεύδος" της ύπαρξης των καταλόγων του ΣΤ, κατά την θητεία του εκεί. (Είμαι σίγουρος ότι ο μεθοδολογικός Γιαννημάρας δεν θα παρέλειπε να φυλάξει τους καταλόγους όλων των τάξεων που δίδαξε)
    Τι μου θυμίσατε: τον Νίκου, τον επονομαζόμενο "Κινέζο". Το παρατσούκλι του είχε βγει, τόσο από τα ανθρωπομορφικά του χαρακτηριστικά, όσο και από την διαρκή αναφορά του στον Μάο και την πολιτιστική επανάσταση στην Κίνα, εκείνης της περιόδου. Θυμάμαι ακόμα ότι έκανε ιδιαίτερη παρέα με τον Τάσο τον Οικονομόπουλο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή