ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δευτέρα, 19 Αυγούστου 2013

ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Το Σάββατο 24/8 η συνάντηση με τον καθηγητή μας Κ. Γιαννημάρα , στην Νυμφασία!

Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι 22/8/2013 στο email μας  (ekto1969@gmail.com). 
O καθηγητής περιμένει όλους τους μαθητές του - ανεξάρτητα χρόνου αποφοίτησης από το Έκτο- να γευματίσει και να κουβεντιάσει μαζί τους στη κεντρική πλατεία του χωριού του. 
Θα χαρεί ιδιαίτερα - όπως μας είπε - να μας συναντήσει από κοντά !

10 σχόλια:

 1. Εγω πάντως περιμένω τα αποτελέσματα και τις αποφάσεις του συνεδρίου των Κρητικών σώγαμπρων της δυτικής Κρήτης και μετά θα αποφασίσω για την συμμετοχή μου, αν και η εκτίμηση και ο σεβασμός μου στον προσκαλούνται καθηγητή μας είναι απεριόριστη. Ο Πουλής δε είχε την ίδια γνώμη με μένα . Μάλλον προβοκάτοραα κρύβεται πίσω απο τον ανώνυμο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή από την Τάξη μας (μετά συζύγων ή άνευ) οι : Μερέβης, Κουντούρης, Γεωργάτσος, Πισιμίσης, Χατζίρης, Αναργύρου,Χάλαρης, Νικολάου ενώ αναμένεται να οριστικοποιήσουν την συμμετοχή τους -εντός της ημέρας - οι : Ζεβόλης,Χατζηδήμας και Χρυσουλάκης.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Φίλοι και συμμαθητές. Δεν υπάρχει μόνο η ... Νυμφασία! Μια καλή ευκαιρία για απόδραση είναι και ο Εμπρόσνερος.
  Προσέξτε: Ημερήσιο καράβι από Πειραιά στις 10:00 π. μ. - Άφιξη Χανιά στις 18:00 - Διαδρομή από Σούδα για Εμπρόσνερο διάρκεια 45' maximum. - Συναυλία “Yacine and the Oriental Groove” στις 21:00 - Γλέντι μέχρι ... - Παραμονή στα Χανιά την Κυριακή 1/10 και αναχώρηση για Πειραιά στις 21:00.
  Πώς σας φαίνεται;
  Ειδοποιείστε με εγκαίρως αν το αποφασίσετε!
  Και σε δευτερεύουσα περίπτωση, μην χάσετε το μουσικό σχήμα με τους Active Member στην Αθήνα!
  Μανόλης Πουλής

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ασφαλώς και είναι ευπρόσδεκτος στη συνάντηση όποιος συμμαθητής μας αποφασίσει, έστω και την τελευταία στιγμή ,να έρθει στη Νυμφασία !

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μια καλή ιδέα - πριν το γεύμα με τον καθηγητή μας - είναι να βρεθούμε στις 11.30 π.μ στη κεντρική πλατεία της Νυμφασίας και να επισκεφθούμε την Ι.Μ Κερνίτσας (3 χλμ από τη Νυμφασία) , που κατά τον καθηγητή μας είναι τα Μετέωρα της Πελοποννήσου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή