ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου 2013

Στην Βίνκελμαν !


Ευκαιρία ψάχναμε και σιγά μη δεν τη βρίσκαμε! Πήρε μια τούρτα γενεθλίων ο Γιώργος, «παραγγελιά» του Προέδρου μας και νάμαστε χθες βράδυ (16/1/2013) στο υπόγειο ρεμπετάδικο του Μαραθωνίτη , οδός Βίνκελμαν στη Γούβα.
Πριν από το κόψιμο της τούρτας – και για να μη ξεχνάμε που βρισκόμαστε- προηγήθηκε ένα κρασάκι,  με τα ανάλογα ξοψίδια , έτσι «Στην υγειά μας, ρε παιδιά…».
Αφού έφερε μερικές γυροβολιές στη πίστα ο Μερέβης - υπό τους ήχους ενός υπέροχου ντουέτου (κιθάρα, μπουζούκι και μπαγλαμαδάκι), με τη καταπληκτική φωνή της  ρεμπετοτραγουδίστριας Παρασκευούλας (...κατά τον Γιάννη)  - σβήσαμε το κεράκι με τα 2 χρόνια λειτουργίας του blog μας, με τους παρευρισκόμενους να μένουν με την απορία, βλέποντάς μας,  τι να γιορτάζουμε που νάναι τόσο μικρό…
Άλλη μια φορά, έτσι για να ζηλέψουν όσοι δεν μπόρεσαν ναρθούν, ακολουθούν τα πειστήρια της συνάντησης και τους προσκαλούμε από τώρα για του χρόνου!

Υ.Γ  Με την ευκαιρία της τούρτας, συνεδρίασε και η τρόϊκα της τάξης μας ( σε απαρτία μάλιστα, παρουσία και του …τέταρτου μέλους της) και συζητήσαμε για τις λεπτομέρειες της κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας, που ως γνωστόν θα γίνει την Παρασκευή 1η Φεβρουαρίου στη «ΜΥΡΤΙΑ» στη Ν. Σμύρνη. Λεπτομέρειες και για το ποιοι καθηγητές μας θα παρευρεθούν , σε προσεχή ανάρτηση.


Φωτό 1
Περιμένοντας και τους άλλους.
Οι δύο της τρόϊκας έχουν ήδη πάρει τη θέση τους, με τον τρίτο  πίσω από το φωτογραφικό φακό.Φωτό 2
Από αριστερά: Γιαννακάκης, Χατζίρης, Μερέβης, Κουντούρης, Γιαννημάρας, Γεωργάτσος, Πισιμίσης και Καλογείτονας.Φωτό 3
Η "γυροβολιά" του Μερέβη , υπό τους ήχους του μπουζουκιού της Παρασκευούλας.


Φωτό 4
Προσπαθώντας να σβήσουν το κεράκι της τούρτας.
Ο Χατζίρης φυσάει ενώ ο Γιαννακάκης μάλλον ...ρουφάει. 


Φωτό 5
Ο Γιαννημάρας μερακλώθηκε, με τη φωνή της Παρασκευούλας ενώ δίπλα του ο Γεωργάτσος του ...συμπαρίσταται .


1 σχόλιο:

  1. Με την ευκαιρία ευχόμαστε ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στον Αντώνη μας και Ζωή νάχει , μια ζωή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή