ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013

Έχουμε γενέθλια !


Το Ιστολόγιό μας συμπληρώνει σήμερα δύο χρόνια "στον αέρα" και έχουμε …γενέθλια.

Ξεκινήσαμε δειλά-δειλά, από την ανάγκη που νοιώσαμε για έκφραση, αφ’ ενός των αναμνήσεών μας  από τα γυμνασιακά μας χρόνια, και αφ’ετέρου για κουβέντα σε γενικότερα και επίκαιρα θέματα, εκμεταλλευόμενοι την αμεσότητα επαφής, που μας παρέχει το διαδίκτυο..

Στην εξαιρετική αυτή  πορεία των δύο χρόνων συναντηθήκαμε πολλές φορές διαδικτυακά αλλά και από κοντά, φέραμε στη παρέα μας «ξεχασμένους» συμμαθητές μας, αλλά δώσαμε την ευκαιρία σε πολλούς φίλους αναγνώστες στη Ελλάδα, Κύπρο και στο Εξωτερικό να μας τιμήσουν ιδιαιτέρως με τις «επισκέψεις» των.

Και όπως συνηθίζεται στα γενέθλια, παραθέτουμε  ενδεικτικά στατιστικά στοιχεία:
Επισκέψεις  σελίδων: 85.400 (120/ημέρα).
Απόλυτα μοναδικοί επισκέπτες: 12.972 (540/μήνα).
Χώρες  επισκεπτών: 55
Αναρτήσεις (κεντρικές) : 258 (11/μήνα).

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμαθητές μας, που με κάθε τρόπο συμβάλουν στην ενημέρωση της Ιστοσελίδας μας,  καθώς επίσης τους αναγνώστες μας, τους σχολιαστές των αναρτήσεων καθώς και όλους τους «επισκέπτες» της ιστοσελίδας μας από την Ελλάδα και το Εξωτερικό 

18 σχόλια:

 1. Πήραμε το εξής σχόλιο:

  Ζωή να`χει το ιστολόγιο, να τα εκατοστήσει! Σ`αυτά τα δύο χρόνια, έδωσε βήμα σ`όλους μας, φιλοξένησε απόψεις, ιδέες, (ακόμα και αντιπαρατιθέμενες), κράτησε συντροφιά, ψυχαγώγησε, προβλημάτισε.
  Ως φίλος του blog και φανατικός αναγνώστης, θέλω να δώσω τα συγχαρητήρια στο δημιουργό του Γιώργο Πισιμίση - που του εύχομαι νά`ναι πάντα γερός και να ασχολείται με την ίδια ζέση - και να καταθέσω τη διαπίστωση ότι έχω τη χαρά να συνομιλώ (μέσα απ`αυτό το βήμα) με ιδιαίτερα αξιόλογους ανθρώπους.
  Ιάσων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. γιώργο,νάμαστε καλά.και για τα 2 χρόνια στην πρώτη μας συνάντηση (την τετάρτη στη βίνκελμαν στις 9)να φέρεις μια ωραία τούρτα (σοκολάτα υγείας προφιτερόλ από του ασημακόπουλου στα εξάρχεια) να σβήσεις και το κεράκι!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Παρότι "νήπιο", η σελίδα δείχνει σφριγηλή,μεστή,σύγχρονη! Οι ευχές για μακροημέρευση δεδομένες, η αγάπη για τους μεγάλους μας απεριόριστη.
  Πάντα γεροί, πάντα επίκαιροι, και κάθε χρόνο να κάνουμε απολογισμό.
  Θερμές Ευχές

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Τα 2 χρόνια διαχείρισής σου του ιστολογίου, δείχνουν πως ήταν η καλύτερη επιλογή που μπορούσαμε να έχουμε κάνει. Γεώργιε να είσαι καλά, να διαχειρίζεσαι το ιστολόγιο μας για πολλά χρόνια και να έχουμε όλοι υγεία ώστε να καμαρώνουμε και να απολαμβάνουμε αυτό το δημιούργημα.
  Με την ευκαιρία, Σπύρο τι είναι βίνκελμαν, αν απαγορεύετε η δημοσιότητα δέχομαι και τηλεφωνική εξήγηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Και προς αποφυγήν παρεξήγησης, το προφιτερόλ φταίει, αδυναμίες είναι αυτές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Να τα κατοστήσουμε παρέα με την ιστοσελίδα (ε να βλογάμε και τα γένια μας).
  Γιώργο,
  νάσαι καλά να τη διαχειρίζεσαι με την ίδια, πάντα, επιτυχία.
  Το μεγαλύτερο επίτευγμα είναι αυτό που επισημαίνει ο φίλος Ιάσωνας, ότι δηλαδή αντέχει να φιλοξενεί ιδέες και απόψεις, συχνά, αντιπαρατιθέμενες, κρατώντας, πάντα, υψηλό επίπεδο και ευπρέπεια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Α, ρε παππούδες! Βρήκατε ένα καλόβολο εγγονάκι και αναζωογονηθήκατε!
  Μπράβο σας πάντως! Το εκπαιδεύετε καθώς πρέπει, το προφυλάσσετε από τις κακοτοπιές, την αθυροστομία, τις ... ανώμαλες ορέξεις - λόγω ηλικίας - εν γένει επιτελείτε έργον θεάρεστον. Είθε να μακροημερεύετε μαζί του και να διεγείρετε το πνεύμα σας, όταν η σαρξ θα είναι απρόθυμη ν' ακολουθήσει. Αλλά τί τα λέω; Μου θυμίζετε το ανέκδοτο:
  - Αχ! Γεράματα! Άτιμα γεράματα!
  Επωδός τριών φίλων που κάθονται στο καφενείο και μέμφονται των γηρατειών.
  - Θυμάστε ωρέ, λέει ο πρώτος, όντες ήμουνε λεύτερος και νιός που δε μ' έστενε ο τόπος και δρασκελούσα βουνά και λαγκάδια. Τώρα διακοσια ζάλα είναι το σπίτι από τον καφενέ και δε μ' ακούνε τα πόδια μου να συρθώ ίσαμ' εδώ!
  - Αχ! Γεράματα! Άτιμα γεράματα! Επωδός εκ νέου των τριών φίλων.
  - Αμ εγώ τί να πώ, λέει ο δεύτερος. Ντρέπομαι μωρέ τον εγγονό μου, που τον πάω στον κήπο που καλλουργούσα νιός, να του δείξω πως εποτίζαμε παλιά με το γεράνι στο πηγάδι και τον ντενεκέ με το νερό τ' αυλάκια και δεν με βαστά η μέση μου να σηκώσω έναν κουβά νερό!
  - Αχ! Γεράματα! Άτιμα γεράματα! Επωδός εκ νέου των τριών φίλων.
  - Μώρε συ Γιώργη, εσύ πως τα πας με τα γεράματα; ρωτάνε οι δυο πρώτοι τον τρίτο που δεν μιλούσε.
  - Τί να σας πω ρε παιδιά. Ξυπνώ το πρωί και βλέπω στο απέναντι μπαλκόνι απλωμένα τα κυλοτάκια της ζωντοχήρας και μου 'ρχεται μια φούντωση και της κουρταλώ ρην πόρτα. Άνοιξε κούκλα μου να σε πάω στον έβδομο ουρανό! Μ' ανοίγει και μου λέει έκπληκτη: τρίτη φορά απ' το πρωί κυρ' Γιώργο!... Ξεχνάω ρε παιδιά! Ξεχνάω!

  Άντε και στο μέλλον να το γιορτάζουμε όλοι μαζί και καλά!

  Υ/Γ Σχωρνάτε με αδέλφια αλλά φέτος μάλλον θα σας συντροφεύω από μακριά. Μη ρωτάτε το γιατί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές, τα καλά λόγια και την υποστήριξή σας , που μας δεσμεύουν να κρατήσουμε ενεργό αυτό το δίαυλο επικοινωνίας, μιας και όλοι μας τον έχουμε ανάγκη. Νάστε όλοι καλά!
  Εκ μέρους της σύνταξης
  Γιώργος

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Αφήστε τις δικαιολογίες,τα προφιτερόλ, τα εγγονάκια και τις ακράτειες (μνήμης εννοώ) και ανακράξτε όλοι:
  AVE Γεώργιε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τροϊκανέ, μήπως πρέπει να ανακράξεις "σκλ-AVE Γεώργιε" , που τον έχεις αφήσει μόνο του τελευταία;

   Διαγραφή
  2. Παλ-AVE Γεώργιε, MORITURI TE SALUTANT

   Διαγραφή
  3. AVE-λτηρίας το ανάγνωσμα (κοινώς:δουλειά δεν είχε ο διάολος και φύτευε κρεμμύδια).
   Θα τα πούμε στην Βίνκελμαν.
   Υ.Γ. για Α.Δ.Χ. οδός Βίνκελμαν: καπηλιό Μεθενίτης (έγινε η προηγούμενη μάζωξη (βλ. ανάρτηση "άρχισαν τα όργανα")

   Διαγραφή
  4. Ανακράξαμε ήδη.

   Διαγραφή
 10. Κάτι οι ευχές για τα γενέθλια, κάτι τα ...λογοπαίγνια και παρά λίγο να ξεχάσουμε να σας πούμε ότι το Σάββατο (12/1) μια μικρή παρέα συμμαθητών μας (Γεωργάτσος, Ιακώβου,Γεωργακόπουλος και Πισιμίσης) παρακολουθήσαμε , στο Εθνικό Θέατρο την "ΟΔΥΣΣΕΙΑ" σε σκηνοθεσία Μπομπ Γουίλσον.
  Ήταν μια ενδιαφέρουσα - κατά την άποψή μου- παράσταση με πολλούς αξιόλογους ηθοποιούς (πρώτα ονόματα) με μια σκηνοθεσία που έδινε μια καρτουνίστικη διάσταση στην δεκαετή περιπέτεια επιστροφής του Οδυσσέα στην Ιθάκη και που υποστηρίχθηκε δεόντως από κορυφαίο τεχνικό εξοπλισμό και πολύ ακριβές κατασκευές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

   Διαγραφή
 11. Στη θεατρική παράσταση δεν βγήκαν φωτογραφίες (υπήρχε σχετική απαγόρευση). Για την δεύτερη εκδήλωση, περιμένουμε το φωτορεπορτάζ για ανάρτηση!

  ΑπάντησηΔιαγραφή