ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τετάρτη, 26 Σεπτεμβρίου 2012

…και Θέατρο φέτος στη Σαρωνίδα!


Σπύρος Τσίριμπας
Μανόλης ΠουλήςΣτη συνάντηση της Τάξης μας στη Σαρωνίδα (Αρτέμιδος 8) , το Σάββατο 29/9 από τις 5.00 μ.μ , οι συμμαθητές μας Μανόλης Πουλής και Σπύρος Τσίριμπας – μετά από εξαντλητικές πρόβες που έκαναν- θα παρουσιάσουν το 1ο θεατρικό έργο του συγγραφέα Μάριου Ποντίκα «Η Πανοραμική θέα μιας νυχτερινής εργασίας». Πρόκειται για μία παράσταση που σχολιάζει με ιδιάζοντα τρόπο την πολιτική μας καθημερινότητα και γράφτηκε το (σωτήριον έτος) 1969!
Γιαυτό συμμαθητές μας να μη λείψει κανείς από την καθιερωμένη, τα τελευταία 4 χρόνια, ετήσια φθινοπωρινή μας συνάντηση στη Σαρωνίδα! Και ως συνήθως, εκτός από άρτον (...τρόπος του λέγειν, κάτι κοψίδια στα κάρβουνα εννοούμε) θα έχει και θεάματα!


Πως πάμε : Φθάνοντας στη Σαρωνίδα, στα φανάρια -επί της παραλιακής- στρίβουμε αριστερά (Λεωφόρος Αναβύσσου) και στον 3ο δρόμο αριστερά  είναι η Αρτέμιδος 


7 σχόλια:

 1. Καλά, πήρατε το Σπύρο από τη μουσική και τον πήγατε στο θέατρο; Και ποιος θα παίξει μαζί με τη φυσαρμόνικα του Θοδωρή; Πάτε καλά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εσύ κοίτα να φέρεις την κιθάρα σου, καλού κακού, και θα τα βρούμε,

   Διαγραφή
 2. Κιθάρα να φέρει ο Eyedoc. Εγώ θα του δώσω καινούρια ποδιά για τα κοψίδια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Εγώ θα την φέρω. Κανονίστε για χορωδία..
  Την ποδιά τη θέλω sexy έτσι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Kααλά ρε άσχετοι ήσαστε δεν ξέρετε οτι ο Σπύρος σχολείτε χρόνια τώρα με το θέατρο και μάλιστα με πολύ καλές κριτικές? Τι να σας πω? αμάθεια μήτηρ πάσης... Δεν πειράζει ο Σπύρος συγχωρεί.
  Δήλωση Φέτος το μενού θα έχει και κοντοσούβλι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μανόλης Πουλής9 Οκτωβρίου 2012 - 9:15 π.μ.

  Και το μεν πνεύμα πρόθυμον η δε σαρξ ασθενής.
  Οφείλω να ομολογήσω ότι - κακώς - πικράθηκα από την μη ολοκλήρωση της προσπάθειας για το ανέβασμα της παράστασης και μάλιστα με άκομψο τρόπο εξέφρασα την απογοήτευσή μου. Μην περιμένετε να ζητήσω συγγνώμη γι αυτό, δεν το συνηθίζω. Οφείλω να πω ένα ευχαριστώ στον Πισιμίση και στον Καμπουράκη που με συνέτισαν στην "έξαψή" μου.
  Όμως το όλο σκηνικό με οδήγησε σε πιό ώριμες σκέψεις για το πως θα αντιμετωπίζουμε στο μέλλον τέτοια περιστατικά. Ας μην επεκταθώ εδώ σε λεπτομέρειες. Όταν θα συγκεκριμενοποιήσω τις σκέψεις μου θα σας τις γνωστοπιοήσω για... επεξεργασία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή