ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τρίτη, 18 Σεπτεμβρίου 2012

29 Σεπτεμβρίου 2012 ,από τις 5 το απόγευμα : Όλοι στη Σαρωνίδα!


       Και φέτος -για τέταρτη συνεχή χρονιά - θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη  πια φθινοπωριάτικη συνάντηση της τάξης μας, το Σάββατο 29 Σεπτέμβρη 2012  στο σπίτι του συμμαθητή μας Θόδωρου Ζαρέτου, στη Σαρωνίδα.
Προσκαλούνται λοιπόν όλοι οι συμμαθητές μας και οι απόφοιτοι της τάξης του 1969, από τις 5 το απόγευμα, στο γνωστό μας στέκι επί της οδού Αρτέμιδος αρ.8  στη Σαρωνίδα.
Περιμένουμε - όπως κάθε φορά - όχι μόνο τους συμμαθητές μας που διαμένουν μόνιμα κοντά στην Αθήνα, αλλά και τους ξενιτεμένους μας, εντός και εκτός Ελλάδος.
Η συνάντησή μας, εκτός από …άρτον θα έχει και φέτος θεάματα. Λεπτομέρειες σε νεώτερη ανάρτηση , όταν και θα έχει οριστικοποιειθεί το θεατρικό σχήμα, που θα επιμεληθεί - για μια ακόμα φορά-  ο συμμαθητής μας   Μανόλης Πουλής.
Σαρωνίς λοιπόν και  μη λείψει κανείς, γιατί – όπως και πέρσι - θα πάρουμε απουσίες!


Πως πάμε : Φθάνοντας στη Σαρωνίδα, στα φανάρια -επί της παραλιακής- στρίβουμε αριστερά (Λεωφόρος Αναβύσσου) και στον 3ο δρόμο αριστερά  είναι η Αρτέμιδος 

1 σχόλιο:

  1. Πήραμε το εξής σχόλιο απο τον Αντώνη , που αναρρωνύει:

    Να περάσετε καλά στη Σαρωνίδα, τα χαιρετίσματά μου στη γνωστή παρέα και εκεί που είμαι (κατά τον Αρκά) δίνω παραγγελιές για ...ορούς στα κάρβουνα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή