ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 ) στις 8.30 μ.μ. στη Μεζεδοπωλείο «ΑΝΤΑΜΑ» στο Παλαιό Φάληρο, επί της οδού Μίνωος 16 τηλ 210-9824441 θα πραγματοποιηθεί η φετινή μας τακτική φθινοπωρινή συνάντηση της Τάξης μας (1969) , που συμπίπτει και με τα 50 χρόνια της αποφοίτησής μας . ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !

Τρίτη, 3 Μαΐου 2011

Ο Πουλής στο "Νησί". Μέρος 2.


Από την «ΑΙΘΟΥΣΑ ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ» Π.Ε Χανίων Περιφέρειας Κρήτης πήραμε το πάρα κάτω σχόλιο και φωτογραφία από τη συμμετοχή του συμμαθητή μας Μανόλη Πουλή στο σήριαλ «ΣΤΟ ΝΗΣΙ».

Εδώ  παπάς, εκεί παπάς, ποιός είναι ο παπάς;


ΥΓ. Από το βιογραφικό του συμμαθητή μας που έχει αναρτηθεί στην Επετηρίδα των Αποφοίτων του ΣΤ Γυμνασίου διαβάζουμε ανάμεσα σε άλλα ότι «… Εργάζεται ως Πολιτικός Μηχανικός (δημόσιος υπάλληλος) και ζει στα Χανιά, με την οικογένειά του. Για να αντιμετωπίσει τον παραλογισμό της εποχής μας, εδώ και τριάντα χρόνια ασχολείται ερασιτεχνικά με το Θέατρο».


Επιμέλεια ανάρτησης ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΣΙΜΙΣΗΣ

2 σχόλια:

  1. Η φωτό είναι από το επεισόδιο που προβλήθηκε πέρσι τον Νοέμβριο, ενώ χθες ο Μανώλης "βάπτισε" στην εκκλησία ένα μικρό. Τον ακούσαμε να ψέλνει με την στεντόρεια φωνή του...Άξιος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευτυχώς που είναι έτσι, γιατί παρακολουθώντας το επεισόδιο, έλεγα από μέσα μου, εδώ Πουλής εκεί Πουλής που είναι ο Πουλής; μήπως πρέπει να με δει ο eyedoc; τελικά μήπως;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή