ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 ) στις 8.30 μ.μ. στη Μεζεδοπωλείο «ΑΝΤΑΜΑ» στο Παλαιό Φάληρο, επί της οδού Μίνωος 16 τηλ 210-9824441 θα πραγματοποιηθεί η φετινή μας τακτική φθινοπωρινή συνάντηση της Τάξης μας (1969) , που συμπίπτει και με τα 50 χρόνια της αποφοίτησής μας . ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !

Κυριακή, 3 Δεκεμβρίου 2017

Μνημόσυνο αποφοίτων.

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου.
Από το σημερινό τρισάγιο, στη μνήμη των συμμαθητών μας στο ΣΤ Γυμνάσιο Αρρένων Αθηνών (Τάξεις 1968 & 1969).
Τελέστηκε στον τάφο του Βαγγέλη Γαβαλά (1968) όπου και μνημονεύτηκαν όλα τα ονόματα των "απόντων" συμμαθητών, από τον Αρχιμανδρίτη Ιερόθεο Πισιμίση (1974).
Στη συνέχεια, σε παρακείμενο καφενείο κουβεντιάσαμε και ανταλλάξαμε ευχές για τις εορταστικές μέρες που ακολουθούν,

Γιώργος Πισιμίσης





5 σχόλια:

 1. Νίκος Μαντικός:
  Καλή Ανάπαυση να έχουν οι ψυχούλες τους!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Yorgos Tsabourakis:
  Και τι είναι η ζωή; Ένα καπρίτσιο του χάους. Δημιούργημα της απαθούς ύλης που κινείται αενάως μέσα στον άπειρο χωρόχρονο. Υπό τούς όρους του αιώνιου χρόνου, του ατέλειωτου χώρου και της συνεχούς κίνησης, τα άτακτα μέσα στο χάος πεταγμένα άψυχα στοιχεία μέχρι και ζωή μπορούν να δημιουργήσουν: Είναι η στιγμή που η “αδρανής” ύλη συνειδητοποιεί τον εαυτό της! Και σίγουρα δεν είναι παρά μια στιγμή μέσα στο αιώνιο γίγνεσθαι: Ό,τι είναι, θα ξε-γίνει και θα ξαναγίνει. Και για το καθετί, θα 'ρθει και η σειρά του...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Βαγγέλης Γαβαλάς:
  Με την απέραντη εκτίμησή μου για τον εμπνευστή Ηλία Π. Γιαννιά... εν μέσω μεγάλης συγκίνησης .. ☹️😫αλλά και με τη χαρά να ξαναδώ τον συμμαθητή Ιερόθεο (Διονύσιο Πισιμίση) 🙂😉.. Καλή ανάπαυση σε όλους όσους μνημονεύθηκαν ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΘΑΝΑΣΗΣ ΖΑΧΑΡΟΓΛΟΥ:
  ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ '67 ΤΙΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΤΟΥ............... ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Nektarios Vazaios:
  Δεν τους ξεχναμε...για μενα ιδιαιτερα ο Βαγγελης Γαβαλας φιλος αληθινος ηταν η πρωτη συγκλονιστικη απωλεια στη ζωη μου.αιωνια η μνημη τους!

  ΑπάντησηΔιαγραφή