ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2016

Σήμερα Χριστούγεννα! Γιορτάζει ο Χρήστος και ο Μανόλης !στους  συμμαθητές  μας
ΧΡΗΣΤΟ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟ   ΧΡΗΣΤΟ ΠΙΠΙΝΗ  
 ΜΑΝΟΛΗ ΠΟΥΛΗ  &  ΜΑΝΟ ΤΡΑΝΤΑΛΛΙΔΗ

2 σχόλια:

 1. Μέσα στον … ενιαύσιο ορυμαγδό των ευχετηρίων μηνυμάτων, δεν θα μπορούσα να μένω αμέτοχος. Τι … Μώμος θα ήμουνα; (κατά Βάρναλη).
  Ευχές λοιπόν για χαρούμενα Χριστούγεννα, με υγεία, αγάπη και ανθρώπινη ζεστασιά, στο ταξίδι αυτό της φυγής από την καθημερινότητα. Βλέπετε οι γιορτές δεν συνάδουν με την μοναξιά, αν κι εδώ που τα λέμε, η … κοινωνία μας έχει γεμίσει από μοναχικούς ανθρώπους.
  Οι γιορτές τελικά προσφέρουν μιαν ευκαιρία για απολογισμούς, γιαυτό και η ευχή για ένα καλύτερο αύριο τις συνοδεύουν. Έτσι μπαίνω κι εγώ στον πειρασμό για έναν συνοπτικό απολογισμό στα πεπραγμένα του Θεατρικού Κύκλου και της αίθουσας Μάνος Κατράκης, των οποίων φέρομαι σαν δημιουργός και διαχειριστής.
  Το 2016 υπήρξε μία από τις δημιουργικότερες και παραγωγικότερες χρονιές της ιστορίας τους, παρά τις αντιξοότητες, τις δυσκολίες και τις οικονομικές δυσχέρειες. Ο Θεατρικός Κύκλος παρουσίασε τρεις σημαντικές παραγωγές, τόσο από καλλιτεχνικής, όσο και από ουσιαστικής ανταπόκρισης του κοινού.
  - Έντουαρντ Άλμπυ : «Ιστορία του Ζωολογικού Κήπου», τον Φλεβάρη και τον Μάρτη, στα Χανιά και στην Αθήνα – όπου απέσπασε θετικά σχόλια,

  - Μωρίς Ντρυόν : «Ένας Ταξιδιώτης», τον Νοέμβρη και Δεκέμβρη, στα Χανιά και με προοπτική να παρουσιαστεί σε κεντρική αίθουσα στην Αθήνα τον Φλεβάρη του ’17 και

  - «Εκεί στον Νότο», με τρία μονόπρακτα του Τέννεσση Γουίλιαμς, τον Δεκέμβρη και με αντίστοιχη προοπτική για περιοδεία σε Κρήτη και Αθήνα το προσεχές έτος.

  Αντίστοιχα η αίθουσα Μάνος Κατράκης ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις των παραστάσεων αυτών και συνέβαλε στην όλη διαδικασία δημιουργίας τους, φιλοξενώντας και όλη την προκαταρκτική δουλειά τους.
  Το σημαντικότερο ίσως είναι η υπομονή κι επιμονή των στελεχών στην όλη προσπάθεια κι αυτό είναι ένα αισιόδοξο μήνυμα για το μέλλον. Σ’ αυτό προστίθεται και η παρουσία του κοινού, το οποίο συμβάλλει με τον δικό του τρόπο στην ανέλιξη της πορείας μας σε ποιοτικότερες προσπάθειες.
  Ευελπιστούμε το 2017 να έχει μια θετική συνέχεια στην πορεία μας. Αυτό θα είναι προς το καλό όλων μας. Γιαυτό και σας ευχαριστούμε για την συμπαράστασή σας και ταυτόχρονα ζητάμε συγγνώμην για τυχαίες παραλείψεις και λάθη μας.
  Και πάλι ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!
  Μανόλης Πουλής

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητοί φίλοι τις ευχές μου σε όλους και τις οικογένειές σας για ένα (όσο το δυνατόν) καλύτερο 2017.
  Αντιλαμβάνομαι ότι ο νέος χρόνος δεν θα είναι τόσο κακός όσο ο απερχόμενος, θα είναι χειρότερος.
  Παρόλα αυτά ελπίζω και εύχομαι να έχουμε καλή υγεία και δύναμη να το παλέψουμε.
  Αρκεί να αναζητήσουμε τις πραγματικές αξίες, αυτές που απαιτούν κατάθεση ψυχής (όπως οι δραστηριότητες του Μανόλη) και όχι χρημάτων.
  Βλέπετε, το χιόνι που πέφτει αυτήν τη στιγμή, έξω από το παράθυρο, με κάνει ρομαντικό και λιγότερο απαισιόδοξο.
  Παρακαλώ, επιτρέψτε τις ιδιαίτερες ευχές μου στον υπεύθυνο της ιστοσελίδας, για τις προσπάθειές του να την κρατάει πάντα σε υψηλό επίπεδο αισθητικής.
  Να είναι καλά και να διατηρεί την επικοινωία μας.
  Είμαι σίγουρος ότι είναι και ευχές όλων μας.

  ΑπάντησηΔιαγραφή