ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 ) στις 8.30 μ.μ. στη Μεζεδοπωλείο «ΑΝΤΑΜΑ» στο Παλαιό Φάληρο, επί της οδού Μίνωος 16 τηλ 210-9824441 θα πραγματοποιηθεί η φετινή μας τακτική φθινοπωρινή συνάντηση της Τάξης μας (1969) , που συμπίπτει και με τα 50 χρόνια της αποφοίτησής μας . ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !

Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016

Σάββατο 1 Οκτώβρη : Στο Λαύριο γίνεται ...μάθημα !

τι κι αν μπήκε ο οκτώβρης τι κι αν είναι του ανανίου του ρωμανου και του κουκουζέλη οι φιλομαθέστατοι και επιμελείς μαθηταράδες του 69 στο μάθημα υπ αριθ. 24 υπό τη διδασκαλία του δάσκαλου george διαπρέψαμε πάλι ..ξέρει κανείς πως στο θορικό υπάρχει το δεύτερο πιο παλιό θέατρο του κόσμου;που να το ξέρετε...καλά δε ρωτάω κάτι συμμαθητές στουρνάρια (π.χ. λέων τάκης γρηγόρης κλπ) αλλά για τους άλλους ...νάμαστε λοιπόν θορικό καμάριζα (χάος) αρχαία λατομεία αρχαία σκουριά και δε συμμαζεύεται..george δημήτρης λάκης σπύρος μπίλλης λάκης κωστας νίκος et moi οι προκομένοι στο τέλος του μαθήματος η αθηνά με απίθανους μεζέδες φρόντισε να μη χάσουμε γραμμάριο μας συνόδευαν και οι ευγενέστατες υπομονετικές κυρίες μας νάμαστε καλά να ξανασμίξουμε σύντομα!
σπυρος γεω


2 σχόλια:

 1. 'Ολες οι προϋποθέσεις εκπληρώθηκαν κατά τον καλύτερο τρόπο.
  Η υπέροχη φιλοξενία της οικοδέσποινας, ο Γιώργος όπως πάντα απόλυτος κάτοχος του γνωστικού αντικειμένου, μας ξενάγησε και μας ενημέρωσε με υποδειγματικό τρόπο, η πολύ καλή παρέα και ο υπέροχος καιρός, με λίγα λόγια τα περάσαμε όμορφα - όμορφα....
  Σπύρο η φωτογραφία της στοάς εξαιρετική, πολύ καλύτερη από αυτό που είδαμε, προοδεύεις.
  Και εις άλλα με υγεία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. έχω μια πολύ ακριβή μηχανή δημήτρη..όχι ...σαν του μερέβη...

   Διαγραφή