ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2015

Κυριακή 16 Αυγούστου στις 7.30μ.μ Νυμφασία (Βυτίνα) Γορτυνίας. Ομιλία του καθηγητή μας κ. Κώστα Γιαννημάρα !

Την Κυριακή 16 Αυγούστου 2015 στις 7.30 μ.μ, ο Σύλλογος Νυμφασίων " Η Αγίας Τριάς" - του οποίου Αντιπρόεδρος είναι ο δραστήριος συμμαθητής μας Λεωνίδας Γιαννημάρας - διοργανώνει μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο ,πρώην Δημοτικό Σχολείο Νυμφασίας, με ομιλητή τον αγαπημένο  μας καθηγητή, στο ΣΤ Γυμνάσιο Αρρένων Αθηνών κ. Κώστα Γιαννημάρα.

Θέμα της ομιλίας είναι οι προαιώνιες Ελληνικές δοξασίες : Ηθη ,Έθιμα, Θεσπίσματα της Γέννησης, του Γάμου και του Θανάτου, που απηχούν μετουσιωμένα μέχρι σήμερα .

Στην πολύ ενδιαφέρουσα - όπως αναμένεται λόγω του εξαιρετικού θέματος - ομιλία του κ. Κώστα Γιαννημάρα προσκαλούνται όλοι οι συμμαθητές μας - που έχουν τη δυνατότητα να παραστούν - ιδιαίτερα δε οι συμμαθητές μας και συμπατριώτες του, που εκείνη τη περίοδο θα βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή της Γορτυνίας.Στιγμιότυπο από τη συνάντηση με το καθηγητή μας κ. Κώστα Γιαννημάρα , στο σπίτι του στη Νυμφασία (Ιούνιος 2011). Από αριστερά : Β. Ζύγουρας, Σ.Γεωργάτσος , Κ. Γιαννημάρας και Γ.Πισιμίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου