ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 ) στις 8.30 μ.μ. στη Μεζεδοπωλείο «ΑΝΤΑΜΑ» στο Παλαιό Φάληρο, επί της οδού Μίνωος 16 τηλ 210-9824441 θα πραγματοποιηθεί η φετινή μας τακτική φθινοπωρινή συνάντηση της Τάξης μας (1969) , που συμπίπτει και με τα 50 χρόνια της αποφοίτησής μας . ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !

Τετάρτη, 13 Μαΐου 2015

...και Υπουργός στη Κυβέρνηση , από το Γυμνάσιό μας !

Αντιγράφουμε από το αδελφό blog http://ekto1970.blogspot.gr/ :

Αγαπητοί συμμαθητές όλων των τάξεων του Εκτου και όλων των πολιτικών αποχρώσεων, σήμερα το απόγευμα (6/5)ορκίστηκε Υπουργός (αναπληρωτής έστω) Δικαιοσύνης, ο συμμαθητής μας της τάξης του 71 Δημήτρης (για τους φίλους Μήτσος) Παπαγγελόπουλος.
Οι απόφοιτοι του σχολείου μας έχουν κάθε λόγο να αισθάνονται υπερήφανοι για το συμμαθητή μας στην κυβέρνηση της (πρώτης φοράς) Αριστεράς.
Πιστεύω ότι θα αισθάνονται την ίδια υπερηφάνεια και οι παλιοί συμμαθητές του απ' το μακρινό Νοέμβρη του 73 Βασίλης και Αλέκος, και υποθέτουμε ότι θα πιστεύουν ότι ο αγώνας τώρα δικαιώνεται. Συγχαρητήρια από την τάξη μας...

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ 
H επιλογή του κ.Παπαγγελόπουλου, ο οποίος έχει διατελέσει και στέλεχος της ΕΥΠ επί Κώστα Καραμανλή είναι προσωπική επιλογή του πρωθυπουργού Ο συγκεκριμένος εισαγγελικός λειτουργός έχει διατελέσει και προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών Αθηνών όπου είχε εκλεγεί με συντριπτική πλειοψηφία.Το όνομά του έχει συνδεθεί με τη διερεύνηση μεγάλων υποθέσεων. Ο κ.Παπαγγελόπουλος έχει διατελέσει εισαγγελέας εποπτεύων τη δίωξη για το οργανωμένο έγκλημα και για ένα διάστημα της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας και διοικητής της ΕΥΠ, ενώ είναι πτυχιούχος της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και εισήλθε στο δικαστικό σώμα το 1983.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου