ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 ) στις 8.30 μ.μ. στη Μεζεδοπωλείο «ΑΝΤΑΜΑ» στο Παλαιό Φάληρο, επί της οδού Μίνωος 16 τηλ 210-9824441 θα πραγματοποιηθεί η φετινή μας τακτική φθινοπωρινή συνάντηση της Τάξης μας (1969) , που συμπίπτει και με τα 50 χρόνια της αποφοίτησής μας . ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !

Δευτέρα, 20 Απριλίου 2015

Bonjour mademoiselle Ειρήνη Ξένου !

Ύστερα από παράκληση της  ιστοσελίδας μας, προς την αγαπημένη μας καθηγήτρια Γαλλικών στο Γυμνάσιό μας κα Ειρήνη Ξένου, έχουμε στη διάθεσή μας αρκετές φωτογραφίες τόσο της ίδιας όσο και αρκετών καθηγητών μας, από τα χρόνια που φοιτούσαμε στο σχολείο (1963-1969) !
Η Τάξη μας ευχαριστεί θερμά την καθηγήτριά μας, που μας εμπιστεύθηκε τις αναμνήσεις της  και μας επιτρέπει να τις αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα μας. Έτσι μας δίνεται η ευκαιρία να ξανανοιώσουμε – πηγαίνοντας πέντε  δεκαετίες πίσω - και να τους φανταστούμε όπως ήταν τότε , με εκείνους στην έδρα και εμάς στα θρανία…  
Όλες οι φωτογραφίες είναι ανέκδοτες και θα πρωτοδημοσιευθούν στην ιστοσελίδα μας σε συνέχειες.
Σήμερα, για να φρεσκάρουμε τη μνήμη μας δημοσιεύουμε δυο προσωπικές της γλυκύτατης καθηγήτριάς μας, τότε που η νεανική  παρουσία της στην έδρα δεν άφηνε κανένα μας ασυγκίνητο….

Υ.Γ Η φωτογραφία της με τα εκδρομικά πούλμαν – όπως σημειώνεται στο πίσω μέρος-είναι από  τον Ισθμό Κορίνθου (15/6/1966) με το τμήμα Γ2 του Γυμνασίου μας.3 σχόλια:

  1. μια ζωή γλύψιμο το 2ο τμήμα,σ'εμάς βάζανε συνοδό τον γουρζή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ....ήσασταν ζωηροί ! Ενώ εμείς σεμνοί...με το πιάνο μας και τα Γαλλικά μας !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το καλο και εντυπωσιακο ειναι οτι και τοτε αλλα και τωρα η Ειρηνη δεν αφηνει κανεναν ασυγκινητο με τον δικο της τροπο.Και να ξερετε οτι με αυτα που γραφω δεν αποσκοπω σε καλυτερους βαθμους.Να ειναι παντα καλα και μαζι μας. Δημητρης Αργυρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή