ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015

ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ «ΕΜΙΓΚΡΕΔΕΣ» ΣΤΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ.

Με εξαιρετική επιτυχία – χθες, Κυριακή βράδυ 1/3/2015 - παρουσιάστηκε , από το θεατρικό σχήμα ΘΕΑΤΡΙΚΟΣ ΚΥΚΛΟΣ, του συμμαθητή μου Μανόλη Πουλή και του συνεργάτη του Χάρη Αργυρόπουλο, το έργο του Σλάβομιρ Μρόζεκ "ΕΜΙΓΚΡΕΔΕΣ" στο Αμφιθέατρο του Προτύπου Μουσικού Γυμνασίου Παλλήνης, προς τιμή του διοίκησης του Πειραματικού σχολείου και των μαθητών του.
Την παράσταση του πολυπράγμονα (σκηνοθέτη, ηθοποιού, θιασάρχη, συγγραφέα και …Πολιτικού Μηχανικού !) Μανόλη Πουλή παρακολουθήσαμε οι συμμαθητές του: Σπύρος Γεωργάτσος, Δημήτρης Αργυρός , Βασίλης Σκοπελίτης και Γιώργος Πισιμίσης καθώς και η καθηγήτρια των Γαλλικών μας κα Ειρήνη Ξένου.
Επ’ ευκαιρία να επισημάνω ότι το σχολικό κτίριο του Προτύπου Μουσικού Γυμνασίου Παλλήνης είναι ένα ακόμα εξαιρετικό έργο του Οργανισμού Σχολικών Κτιρίων (Μελέτη και Κατασκευή) – στον οποίο είχα την τιμή να εργασθώ επί 34 χρόνια - και αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα δημόσια εκπαιδευτήρια της χώρας μας.
Γιώργος Πισιμίσης1 σχόλιο:

  1. το μονο που σας κατατασσει στους ερασιτεχνες ειναι οτι εισαστε εραστες της τεχνης.Μπραβο Μανολη Μπραβο Χαρη Δημητρης Αργυρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή