ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 ) στις 8.30 μ.μ. στη Μεζεδοπωλείο «ΑΝΤΑΜΑ» στο Παλαιό Φάληρο, επί της οδού Μίνωος 16 τηλ 210-9824441 θα πραγματοποιηθεί η φετινή μας τακτική φθινοπωρινή συνάντηση της Τάξης μας (1969) , που συμπίπτει και με τα 50 χρόνια της αποφοίτησής μας . ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !

Κυριακή, 8 Ιουνίου 2014

Η Τάξη του 1968: Συνάντηση μετά 46 χρόνια !

«Ήδη η πολυπόθητη συνάντηση των τελειοφοίτων (1968) του ΣΤ αρρένων Αθηνών πέρασε στη ιστορία.

Έγινε στο κέντρο ΡΟΔΙΑ ,έναντι της πόρτας του Γυμνασίου επί της Ζεύξιδος όπως είχαμε προγραμματίσει την Πέμπτη 5/6/2014. 

Η προσέλευση αρκετά καλή για πρώτη φορά. 34 άτομα παρόντες, δικαιολογημένοι 0, αδικαιολόγητοι οι υπόλοιποι (συν 2 γυναίκες , του Αδαμόπουλου και του Βικέντιου ).
 Έχω βάλει τις φωτό όλων μας που είμαστε παρόντες σε ένα νέο αρχείο που αντιστοιχεί στις θέσεις μας στο τραπέζι .Κεφαλή Τσέκερης , δεξιά Κλουδάς και αριστερά Καρατζάς - Δασκαλόπουλος.
Πολλές ευχαριστίες σε όλους που μπόρεσαν και ανταποκρίθηκαν στο συμμαθητικό κάλεσμα.
Θέλω να τονίσω ειδικά την παρουσία του Πέτρου Μπεράτη που αν και ήρθε λίγο αργά  έφυγε τελευταίος και με τα ωραία κομμάτια του στο πιάνο του καταστήματος έδωσε άλλη πνοή στους λίγους θαμώνες που είχαν απομείνει (οι περισσότεροι έφυγαν) και τους  έδωσε μια μουσική αξέχαστη ευχαρίστηση έως τις 2.30 .Πέτρο ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.

Σταμάτης Κουσουρής»
 
Υ.Γ Την Τάξη μας (1969) εκπροσώπησαν στη συνάντηση , οι συμμαθητές μας : Γεωργάτσος, Χατζίρης και Γουλής. Όπως μας ενημέρωσαν, η Τάξη του 1968 έχει ήδη δική της ιστοσελίδα ( blog ) και πολύ σύντομα θα ξεκινήσει η κανονική της λειτουργία. Μέχρι τότε είμαστε στη διάθεσή των για κάθε βοήθεια , που θα μας ζητηθεί και φιλοξενούμε - εν τω μεταξύ - τις πάρα κάτω φωτογραφίες , από την επιτυχημένη των συνάντηση. Θερμά συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία των και καλή συνέχεια.


Από αριστερά: Κανάκης Άγγελος, Καρατζάς Ευάγγελος, Δαγρές Παύλος και Δασκαλόπουλος Νικόλαος
Στο κέντρο το τραπέζι της συνάντησης. Στη κεφαλή και εκατέρωθεν οι φωτογραφίες των αποφοίτων, στις θέσεις που κάθησαν.

3 σχόλια:

 1. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ!!!

  Μπραβο σου συγχαρητηρια ...ηταν καταπληκτικα χωρις κανενα πρόβλημα η ανταποκριση ηταν μεγαλη και εφυγαν ολοι ετυχισμενοι
  και κανεις δυσαρστημενος ...αυτή είναι η επιτυχια σου ευχομαι
  να εισαι καλα για να οργανώσεις και την επομενη.

  ΚΟΛΥΒΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Αγαπητοί συμμαθητές και φίλοι,
  Επιτρέψτε μου να εφράσω κι εγώ τις ευχαριστίες πρώτα στους πρωτεργάτες της όμορφης αυτής πρωτοβουλίας, δεύτερον στους εκτός Αθήνας συναδέλφους που μας έκαναν την τιμή να έρθουν και βέβαια σε όλους όσους συμμετείχαν στη μετά απο 46 χρόνια ωραία αυτή εκδήλωση.
  Ηταν μία πολύ συγκινητική συνάντηση (να το προσέχουμε αυτό στην ηλικία πούμαστε), μία δύσκολη άσκηση μνήμης, όπου άλλοι πέρασαν με επιτυχία (Ζησιμόπουλος, Λέκκας κ.α) κι άλλοι έμειναν μετεξεταστέοι κατ ευθείαν στον Μαλαξιανάκη.
  Εύχομαι να επαναληφθεί η συνάντηση- όχι μετά απο 46 χρόνια βέβαια, γιατί θάναι δι αντιπροσώπων- για να συναντήσουμε κι άλλους συμμαθητές και -ει δυνατόν- να το συνδυάσουμε και με κάποιου είδους κοινωνική συνεισφορά.

  Χαιρετώ & στο επανειδείν
  Βαγγέλης Καρατζάς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Οφείλω, έστω και καθυστερημένα, να ευχαριστήσω κατ’ αρχή τους διοργανωτές της συγκινητικής και υπέροχης εκδήλωσης της 5ης Ιουνίου, Σταμάτη Κουσουρή και Κώστα Μανιτσούδη και ιδιαίτερα το Σταμάτη που έβαλε τα θεμέλιά της και βοήθησε τόσο πολύ με τις ηλεκτρονικές του ενημερώσεις. Βέβαια, ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει και σε όλους τους υπόλοιπους που με τη γνωστή ζωντάνια που μας χαρακτήριζε από τότε, δώσαμε στη συνάντηση τη νεανική πνοή που της άξιζε. Μεγάλο μπράβο και στους φίλους συμμαθητές που ήρθαν από μακριά (και ειδικά στον Π. Αδαμόπουλο που ήρθε απ’ την Αμερική), πιστοί στα αισθήματα των νεανικών μας χρόνων κι αυτοί.

  Και μια πρόταση-ευχή: Να καθιερώσουμε την 5η Ιουνίου κάθε χρόνου σαν ημέρα συνάντησης, αν και νομίζω πως μπορούμε, έστω και καθ΄ομάδες, να βλεπόμαστε πιο τακτικά, η αρχή έγινε.

  Να ‘μαστε λοιπόν καλά και «..Πάντα ν΄ανταμώνουμε και να ξεφαντώνουμε..».

  Και κάτι τελευταίο για την επόμενη φορά: « Όλοι στο μέτρημα και καναδυό ακόμη..» που λέγαν οι παλιοί.

  Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους, με την αγάπη μου,

  Σπύρος Κλουδάς


  ΑπάντησηΔιαγραφή