ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2014

Εικόνες από την παράσταση "ΕΜΙΓΚΡΕΔΕΣ"


Τις παραστάσεις του έργου "ΕΜΙΓΚΡΕΔΕΣ" του Πολωνού συγγραφέα Σλάβομιρ Μρόζεκ, παρακολούθησαν αρκετοί συμμαθητές μας που  έφυγαν εντυπωσιασμένοι από την γεμάτη πάθος ερμηνεία, τόσο του συμμαθητή μας Μανόλη Πουλή, όσο και του συνεργάτη του ηθοποιού Χάρη Αργυρόπουλου. Μετά από 2 ώρες και 10 λεπτά – που διήρκεσε το έργο – οι 2 πρωταγωνιστές αν και τα «είχαν δώσει όλα» πάνω στο σανίδι, παραδόξως ένοιωθαν ξεκούραστοι  και συζήτησαν με τους θεατές. Σημειωτέον ότι η παράσταση της Κυριακής 2/2 ήταν η 69η  , όπως μας εκμυστηρεύθηκε ο Μανόλης!
Ευχαριστούμε θερμά τον συμμαθητή μας Μανόλη Πουλή,  που  τα 2 τελευταία χρόνια «ανεβαίνει» από τα Χανιά στην Αθήνα, ειδικά για τους συμμαθητές του αλλά και για τους μαθητές του σημερινού ΣΤ Γυμνασίου και παρουσιάζει τις  θεατρικές παραστάσεις του Θεατρικού του Κύκλου (Αίθουσα ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ) και ελπίζουμε η εξαιρετική αυτή πρωτοβουλία του να υποστηριχθεί από όλους μας και  να γίνει ετήσιος θεσμός.


Φωτό 1Φωτό 2

Φωτό 3

Φωτό 4

Φωτό 5

Φωτό 61 σχόλιο:

  1. Ήταν πραγματική μυσταγωγία.
    Το έργο το είδα πρώτη φορά (το περασμένο Σάββατο) και παρά το ακατάλληλο του χώρου και ιδιαίτερα των καθισμάτων (για τόσο μεγάλης διάρκειας παράσταση) κυριολεκτικά με καθήλωσε. Ακόμα το σκέπτομαι και μου προκαλεί προβληματισμούς. Κυριολεκτικά ψυχαγωγία με την ακριβή έννοια του όρου. Θαυμάσιες οι ερμηνείες το Μανόλη και του Χάρη. Νάναι καλά να μας προσφέρουν ποιότητα σε τόσο άνυδρη εποχή.
    Σοφιστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή