ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2014

Ρεπορτάζ από πρόσφατες εκδηλώσεις μας.

Α. Θεατρική βραδιά.

Το Σάββατο 25/1 παρακολουθήσαμε στο Δημοτικό θέατρο Δάφνης "Φάνης Χηνάς" (Ηλιουπόλεως 77) την εξαιρετική κοινωνική σάτιρα "Μια βροχή να μας σώσει", που πρωταγωνιστικό ρόλο είχε ο συμμαθητής Σπύρος Τσίριμπας. Παρευρέθηκαν οι συμμαθητές μας : Ζεβόλης, Καραμούζης, Χατζίρης, Γιαννημάρας, Μερέβης, Πετροδασκαλάκης, Ζύγουρας, Γεωργάτσος και Πισιμίσης.

Υ.Γ  Οι παραστάσεις συνεχίζονται τις εξής ημερομηνίες (Σάββατο), στις 21:15 :
       Φεβρουάριος :   8 & 22  /   Μάρτιος  : 8 & 22    /   Απρίλιος : 5 & 19
      Δηλώστε συμμετοχή στον Σπύρο τηλ :  6977585862  &  210 9706339


Φωτό 1 : Όλος ο θίασος των ...αποφοίτων επί σκηνής, με τον πρωταγωνιστή Σπύρο στο κέντρο.Φωτό 2 : Για τις ανάγκες της παράστασης χρειάσθηκε και η συνδομή του Καραμούζη. Άντε Θανάση και του χρόνου πρωταγωνιστής ...

Φωτό 3 : Ο Σπύρος προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον ...θεό , λίγο πριν τον κατακλυσμό.

Φωτό 4 : Ο Σπύρος - με τα ρούχα της ρόλου του, σαν ταβερνιάρης -"επί τω έργω" , πριν ξεκινήσει η παράσταση,  σερβίρει κρασί και μεζέ στα τραπεζάκια μας.


 Β. Έκθεση ζωγραφικής ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ.

Το Σάββατο 18/1 παραβρεθήκαμε στα εγκαίνια της πρωτότυπης εικαστικής έκθεσης του συμμαθητή μας Γιώργου Καμπουράκη , καθηγητή ΕΜΠ, στο φιλόξενο χώρο του "Art Bar Ποιήματα και εγκλήματα" των εκδόσεων Γαβριηλίδη (Αγίας Ειρήνης 17, Αθήνα). Η έκθεση κλείνει τις πύλες της το Σάββατο 1/2.

Φωτό 5 : Τον Γεωργάτσο στο κέντρο πλαισιώνουν ο Καμπουράκης με τον Πισιμίση, με φόντο (στο βάθος) πίνακες του καλλιτέχνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου