ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Τετάρτη, 8 Μαΐου 2013

Δύο εξαιρετικές παραστάσεις στην Αίθουσα "Μάνος Κατράκης".
Οι En Camino
ξαναβρίσκουν τον … δρόμο τους …

Την προσεχή Παρασκευή, 10  Μάη 2013, το… οικογενειακό μουσικό σχήμα En Camino εμφανίζονται ξανά μαζί, στην Αίθουσα «ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΤΑΚΗΣ», στην Χρυσή Ακτή, στα Χανιά.
Μετά από μια περίοδο τεσσάρων μηνών το οικογενειακό μουσικό σχήμα En Camino, που αποτελείται από πέντε μουσικούς – μέλη μιας οικογένειας, συναντώνται μεταξύ τους και με το κοινό μουσικά σε ένα ανανεωμένο πρόγραμμα σύγχρονου έντεχνου ελληνικού τραγουδιού. Πρόκειται για τους Λευτέρη (βιολί, τραγούδι), Δέσποινα (τσέλο, τραγούδι),Σπύρο (πλήκτρα, κιθάρες και τραγούδι), Παντελή (κρουστά κιθάρα και τραγούδι) και τον Βαγγέλη Βαϊγκούση (κιθάρα, τραγούδι), που με βάση τις προηγούμενες εμφανίσεις τους στην Αίθουσα «ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ» εγγυώνται μια βραδιά ελληνικής μουσικής απόλαυσης.
Η συναυλία των En Camino θα αρχίσει στις 9:30 μ. μ. και για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2821033472 και6975861592


ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
(If you want it… here it is… come and get it …)

Το προσεχές Σάββατο, 11 Μάη 2013 μια βραδιά jazz, rock, funk, και blues θα μας χαρίσουν οι : Gina Kernut φωνητικά, Δημήτρης Κοττάκηςντραμς, Steve Moorman μπάσο και Rob Fraser κιθάρα, στην αίθουσα «ΜΑΝΟΣ ΚΑΤΡΑΚΗΣ» στην Χρυσή Ακτή.
Για τους ρέκτες του είδους, είναι μια ευκαιρία να ανηφορίσουν στον λόφο της Χρυσής Ακτής στις 9:30 μ. μ. και να απολαύσουν την μουσική της αρεσκείας τους.
Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων απευθύνεστε στα τηλέφωνα 2821033472 και 6975861592.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου