ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 ) στις 8.30 μ.μ. στη Μεζεδοπωλείο «ΑΝΤΑΜΑ» στο Παλαιό Φάληρο, επί της οδού Μίνωος 16 τηλ 210-9824441 θα πραγματοποιηθεί η φετινή μας τακτική φθινοπωρινή συνάντηση της Τάξης μας (1969) , που συμπίπτει και με τα 50 χρόνια της αποφοίτησής μας . ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !

Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2012

Ενθυμήματα Δημοτικού Σχολείου.

Από το Έκτο Δημοτικό (περιοχής  Μετς) στο Έκτο Γυμνάσιο. 
Ενθυμήματα για τους συμμαθητές μας , Βαγγέλη Κρανάκη, Αποστόλη Κοκκόση και Γιώργο Χάλαρη,  πριν την φοίτηση τους στο ιστορικό Έκτο Γυμνάσιο.
(από το αρχείο του Γιώργου Χάλαρη).


ΜΑΙΕΥΤΗΡΙΟΥ ΕΝΘΥΜΙΟΝ 

   Ο eyedoc βρήκε στο Μαιευτήριο και μας έστειλε για δημοσίευση, τα πάρα κάτω 2 υπερηχογραφήματα του  Προέδρου μας .Υ.Γ Το μουστάκι του Σπύρου δεν διακρίνεται στα υπερηχογραφήματα, γιατί βγήκε μόλις γεννήθηκε!

6 σχόλια:

 1. Στα πλαίσια των ενθυμημάτων, ψάχνω να βρω υπερηχογράφημα του προέδρου (σαν έμβρυο).Μόλις το εντοπίσω, θα το στείλω στον διαχειριστή για συμπληρωματική ανάρτηση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλωσορίζουμε τον Γιώργο στη παρέα μας και ελπίζουμε να μας έρθει στη κοπή της πίτας ,να τον δούμε. Γιατί διαφορετικά θα δυσκολευτούμε να τον αναγνωρίσουμε στον δρόμο, από τη φωτογραφία του στα σχολικά του ενθύμια!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. κε Διαχειριστά το ρολόι του blog μας, στα σχόλια, πάει 10 ώρες πίσω !
  Καλά, τίποτα δεν πάει μπροστά σ' αυτή τη χώρα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Είναι πρόβλημα της Google. Συμβαίνει και σε άλλα blogs όπως και στο blog του 70 , όχι όμως στο (πάντα πρωτοπόρο)blog του72!! Κάτι έκανε ο Σωτήρης και δεν το μαρτυράει...
  Υ.Γ Τη στιγμή αυτή η ώρα είναι 12.06 μ.μ)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Μάλλον ώρα Καναδά έχουμε

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Συγχαρητήρια στον eyedoc που απέδειξε ότι στην Ελλάδα είχε εφαρμοστεί η 3D υπερηχογραφία, 55 χρόνια πριν από την "ανακάλυψή" της από τον υπόλοιπο κόσμο!
  Η ομοιότητα του "Σπύρου-έμβρυο" με τη σημερινή του εικόνα είναι πράγματι εντυπωσιακή!

  ΑπάντησηΔιαγραφή