ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

ΠΡΟΣΟΧΗ ! Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019 ) στις 8.30 μ.μ. στη Μεζεδοπωλείο «ΑΝΤΑΜΑ» στο Παλαιό Φάληρο, επί της οδού Μίνωος 16 τηλ 210-9824441 θα πραγματοποιηθεί η φετινή μας τακτική φθινοπωρινή συνάντηση της Τάξης μας (1969) , που συμπίπτει και με τα 50 χρόνια της αποφοίτησής μας . ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ !

Σάββατο, 29 Ιανουαρίου 2011

Αυτή η νύχτα μένει..


Θα μας  μείνει αξέχαστη η χθεσινή βραδιά ! Η κορυφαία συνάντηση των αποφοίτων του 70 και 72 με τους καθηγητές των Λ. Μπενάκη , Ε. Ξένου και Γ.Λάγιου, στο γνωστό στέκι των αποφοίτων απέναντι από το Γυμνάσιό μας  είχε τα πάντα . Πολλές συγκινήσεις, αναμνήσεις, απέραντη ζεστασιά , κέφι, καλό φαγητό και άφθονο κρασί !
 Πάνω από 50 μικρότεροι συμμαθητές μας , κάτω από την αυστηρή επιτήρηση της τρόικας του 69 (Α. Χατζίρη και Γ. Πισιμίση)  για να μη συμβούν …έκτροπα , αλλά και των συμμαθητών μας (Σ. Γεωργάτσου, Κ. Γεωργακόπουλου, Β. Ζύγουρα και Χ. Ηλιόπουλου) , που παρευρίσκονταν σε διπλανό τραπέζι σε γεύμα εργασίας με κοπή πίτας της ομάδας ποδοσφαίρου , που κοουτσάρει  ο πολύ αποτελεσματικός manager Σπύρος Γεωργάτσος (σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες μας  βαριά ονόματα του ποδοσφαίρου, αξίας εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ πλαισίωναν τον Σπύρο !)
Εξαιρετικός όπως παλιά ο κ. Λ. Μπενάκης μιλώντας μας απέτισε φόρο τιμής στον παλιό Γυμνασιάρχη του  Έκτου  ΝΙΚΟ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ (συνταξιοδοτήθηκε το 1964)  που με ενέργειές του κατάφερε να μεταφερθεί το σχολείο μας στο τότε νεόδμητο κτίριο -στην σημερινή του θέση - από την οδό Φαλήρου (Κουκάκι)  που βρισκότανε.
Η κ.Ε. Ξένου  πολύ ευγενής (έχει και γαλλική παιδεία…)  , προσηνής-  είχε πάντα ένα καλό λόγο να πει στον καθένα μας -  και σαν να μη πέρασε μια μέρα από τότε που είχαμε να την δούμε, ενώ ο Γυμναστής μας  κ.Γ.Λάγιος με σιλουέτα έφηβου βάζει τα γυαλιά σε αρκετούς από εμάς.
Αυτά τα λίγα προς το παρόν - έτσι για να ζηλέψουν όσοι δεν τα κατάφεραν να έρθουν στη συνάντηση - και για του λόγου του αληθές ιδού το σχετικό ρεπορτάζ.
Φωτό 1
Φωτό 2

Φωτό 3
Φωτό 4


Φωτό 5


Φωτό 6

Φωτό 7
Φωτό 8
Φωτό 9
Φωτό 10
Φωτό 11
Φωτό 12
Φωτό 13
Επιμέλεια ανάρτησης ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΙΣΙΜΙΣΗΣ

6 σχόλια:

 1. Πολύ άσχημος βγαίνω ρε παιδιά!
  Κανα φώτοσοπ δεν παίζει;
  Γ. Κουνενής

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Πολύ όμορφη ανάρτηση.

  /σρ  @Γ.Κ.
  Χρειάζεται ειδικό λογισμικό. Το photoshop δεν αρκεί.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Όταν βρεις το "ειδικό λογισμικό " Γ.Κ μη το κρατήσεις μυστικό το χρειάζομαι επειγόντως...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Ευχαριστούμε Class of 72 για τα καλά σας λόγια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Λυπάμαι που δεν μπόρεσα να είμαι παρών. Σας ζηλεύω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Συγνώμη για την απουσία, φταίει ο Καλλικράτης.
  Δεν τα πήγαινα που δεν τα πήγαινα τότε με τα αρχαία καλά, τώρα μου βγήκε πάλι μπροστά, ρε τι γκαντεμιά και αυτή.
  Έχεις και το Γεωργάτσο, όλο για την ομάδα, όπως τότε.
  Τώρα;; οι υπόλοιποι τι κάνουμε ;; κόβουμε πίτα ή δεν κόβουμε, εδώ σας θέλω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή